Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Carles Aluju Ferrer, nomenat nou vocal de la junta directiva del Fòrum de Síndics Rubí torna a tenir representació a la junta del Fòrum SD, com ho va fer durant el seu mandat la Síndica emèrita de Rubí, Milagros Calleja Gutiérrez https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Carles Aluju Ferrer, nomenat nou vocal de la junta directiva del Fòrum de Síndics

Rubí torna a tenir representació a la junta del Fòrum SD, com ho va fer durant el seu mandat la Síndica emèrita de Rubí, Milagros Calleja Gutiérrez

El síndic rubinenc ja forma part dela junta del Fòrum SD (Foto: Fòrum SD).
El síndic rubinenc ja forma part dela junta del Fòrum SD (Foto: Fòrum SD)

El Síndic de Greuges de Rubí, Carles Aluju Ferrer, ha estat nomenat nou vocal de la junta directiva del Fòrum de Síndics i Síndiques, Defensors i Defensores Locals de Catalunya (Fòrum SD). El nomenament d’Aluju s’ha fet en el decurs de la 27a assemblea general ordinària de l’entitat, celebrada el 15 de març a la seu de la Sindicatura de Greuges de Catalunya.

Aluju s’incorpora a l’equip directiu del Fòrum SD, juntament amb la Síndica de Greuges de l’Hospitalet de Llobregat, Merche García, que també ha estat nomenada vocal durant l’assemblea.

Amb l’entrada de Carles Aluju Ferrer, Rubí torna a tenir representació a la junta del Fòrum SD, tal i com ho va fer durant el seu mandat la Síndica emèrita de Rubí, Milagros Calleja Gutiérrez.

És un plaer, i també una responsabilitat, acceptar aquesta proposta del Fòrum SD. Hi entro amb la voluntat de sumar esforços; ajudar a l’entitat en la promoció de les sindicatures; i a seguir treballant per la defensa dels drets i les llibertats individuals de la ciutadania”, ha afirmat Aluju.

El pla de treball del Fòrum SD per a aquest 2023 s’estructura en tres grans eixos: 1) Manteniment de l’activitat formativa, de suport, expansió, relació i comunicació de les sindicatures locals; 2) Seguiment de la governança i del bon govern municipal amb elements d’anàlisi, millora i incidència sobre l’administració; i 3) Posada en pràctica d’una nova dinàmica de treball més participativa i transversal de les sindicatures abordant problemàtiques comunes concretes.

Objectius de Desenvolupament sostenible

Etiquetes