Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Càritas ha guardonat Campos Estela durant la Nit de les Entitats i Empreses amb Cor L’alcaldessa de Rubí ha acompanyat els representants de la firma, amb cuina central a la ciutat, en l’acte de lliurament d’aquests reconeixements https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Càritas ha guardonat Campos Estela durant la Nit de les Entitats i Empreses amb Cor

L’alcaldessa de Rubí ha acompanyat els representants de la firma, amb cuina central a la ciutat, en l’acte de lliurament d’aquests reconeixements

L’alcaldessa i els regidors Marta García i Rafael Güeto, amb el director general de Campos Estela (foto: Ajuntament de Rubí – Lali Puig).
L’alcaldessa i els regidors Marta García i Rafael Güeto, amb el director general de Campos Estela (foto: Ajuntament de Rubí – Lali Puig)

L’empresa de càtering Campos Estela, que té la seva cuina central a Rubí i la seu a Sant Cugat, ha rebut un dels guardons que Càritas Diocesana de Terrassa ha lliurat aquest dimecres en el marc de la primera edició dels premis Nit de les Empreses i Entitats amb Cor. La firma ha estat reconeguda per la seva ajuda al menjador social "El Bosc" de l'església de Sant Pere de Rubí.

Càritas Diocesana de Terrassa ha celebrat enguany el cinquè aniversari de la seva creació i, per commemorar aquesta efemèride, ha creat aquests guardons. L’objectiu dels premis Nit de les Empreses i Entitats amb Cor és posar en valor la vessant col·laborativa i solidària d'empreses i entitats vallesanes. En aquesta primera edició, Càritas ha reconegut la tasca de quatre institucions de la comarca. A banda de Campos Estela, també han estat premiats el Diari de Terrassa, el Diari de Sabadell i la Fundació La Caixa.

Alimentació i benestar
El menjador social "El Bosc" va arrencar en plena crisi econòmica perquè les persones en situació de necessitat poguessin menjar cada dia en un espai on també es fan dinàmiques relacionals. “Menjar i benestar. Dues qüestions que van molt lligades en aquest projecte que han impulsat Càritas i Campos Estela, a qui tornem a felicitar per aquesta excel·lent iniciativa”, ha explicat l’alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez. La primera edil també ha agraït a l’empresa la invitació a l’acte: “És un orgull haver pogut compartir amb Campos Estela aquest moment de reconeixement”.

Per la seva banda, el sotsdirector de Càritas, Salvador Obiols, ha destacat que Campos Estela ha aconseguit crear un menjador social en el qual, des de l’any 2010, s’han ofert més de 60.000 àpats ─només el 2017 van arribar als 11.400─.

L'acte de lliurament de premis, que ha estat presidit pel bisbe de Terrassa, Josep Àngel Saiz Meneses, ha comptat amb l’assistència d’un centenar de persones. L’esdeveniment, celebrat a Sabadell, ha anat acompanyat d'un sopar.