Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Brodas Bros porten a la carpa de la Fira de Nadal l’espectacle “Hipstory” El muntatge, que fa un recorregut per la història del hip hop, es podrà veure gratuïtament aquest divendres a partir de les 20.15 h a la plaça del Doctor Guardiet https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Brodas Bros porten a la carpa de la Fira de Nadal l’espectacle “Hipstory”

El muntatge, que fa un recorregut per la història del hip hop, es podrà veure gratuïtament aquest divendres a partir de les 20.15 h a la plaça del Doctor Guardiet

“Hipstory” explica la història de la música i el ball hip hop (foto: Brodas Bros).
“Hipstory” explica la història de la música i el ball hip hop (foto: Brodas Bros)

La carpa d’activitats de la plaça del Doctor Guardiet acollirà aquest divendres, en el seu penúltim dia d’obertura, l’espectacle Hipstory de la companyia Brodas Bros. El muntatge explica la història del hip hop, tant de la dansa com de la música, des del 1960 fins a l’actualitat.

Mitjançant explicacions, coreografies i gags humorístics, cinc ballarins i un músic s’endinsen en les arrels del hip hop i mostren les diferències entre els diversos estils. Hipstory és un espectacle lúdic i didàctic que busca la participació activa del públic i contagiar-li el missatge positiu del hip hop.

Brodas Bros actuaran aquest divendres a partir de les 20.15 h a la carpa de la Fira de Nadal. L’entrada és gratuïta però l’aforament està limitat a 250 persones. L’espectacle forma part de les activitat programades per Rubí Jove durant aquestes festes.

Altres activitats a la carpa
Fins a aquest dissabte, la carpa d’activitats de la Fira de Nadal ofereix una variada programació amb activitats per a tota la família. Tallers de tions, de màgia i de joguines no sexistes són algunes de les propostes per a les tardes d’aquesta setmana.

Divendres a les 19.30 h, abans de l’actuació de Brodas Bros, Rubí Jove també ha previst l’estrena del curtmetratge El sobresaliente de Álex, dirigit per Olga Navarro i amb la participació d’actors rubinencs. Dissabte, últim dia de la Fira de Nadal, la carpa d’activitats acollirà tant al matí com a la tarda l’espai de jocs El petit Mercat.