Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Bona acollida a la primera edició de la Fira de la Cervesa Artesana i el Formatge L’afluència de públic ha superat les previsions inicials i els productors presents a la fira han exhaurit les seves existències https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Bona acollida a la primera edició de la Fira de la Cervesa Artesana i el Formatge

L’afluència de públic ha superat les previsions inicials i els productors presents a la fira han exhaurit les seves existències

Els ciutadans han pogut tastar cerveses i formatges (foto: Localpres).
Els ciutadans han pogut tastar cerveses i formatges (foto: Localpres)

La 1a Fira de la cervesa artesana i el formatge, organitzada pel Servei de Comerç de l’Ajuntament, ha estat un èxit de participació. La mostra, que s’ha ubicat durant tot el cap de setmana a la plaça del Doctor Guardiet, ha registrat una gran afluència de visitants, que no s’han volgut perdre l’oportunitat d’assaborir els productes oferts per més d’una vintena de parades de fabricants de cerveses artesanes i formatgers.

La bona resposta dels rubinencs i rubinenques va fer que el primer dia s’exhaurissin el miler de gots oficials de la fira i que, al tancament de l’activitat, tots els productors haguessin acabat les seves existències. Segons el Servei de Comerç, els visitants s’han mostrat satisfets per l’alta qualitat dels productes i per la bona organització de l’esdeveniment, i han manifestat el seu desig que la fira tingui continuïtat l’any vinent.

La mostra ha reunit diversos productors catalans de cervesa, entre els quals hi havia l’empresa rubinenca Fortiverd S.L., que comercialitza la marca Bleder. Pel que fa als formatges, se n’han pogut tastar varietats de Catalunya però també de Castella i La Manxa, Menorca, Suïssa, Itàlia i Holanda.

Maridatges a l’Ateneu
Un dels grans atractius d’aquesta primera edició de la Fira de la cervesa artesana i el formatge ha estat l’organització dissabte de dues sessions de maridatge a l’Ateneu Municipal, dirigides pel mestre cerveser Albert Barrachina, jutge internacional de cerveses. El segon taller va ser el més concorregut, amb 23 assistents, que cal sumar als nou de la sessió del matí. Durant l’activitat es van tastar quatre cerveses diferents, acompanyades de formatges de cabra i ovella.

Entre les propostes que han contribuït a dinamitzar la mostra, cal mencionar també el concert a càrrec de la banda Jazz Sabina Witt i l’espai infantil Un jorn al mas, on els més petits han pogut aprendre a munyir cabretes.

Imatges relacionades

Fira de la cervesa artesana i el formatge 3
Fira de la cervesa artesana i el formatge 3
Fira de la cervesa artesana i el formatge 2
Fira de la cervesa artesana i el formatge 2
Fira de la cervesa artesana i el formatge 1
Fira de la cervesa artesana i el formatge 1