Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ASAV organitza un concert solidari a La Sala per recaptar diners per lluitar contra la pobresa infantil Les entrades per assistir aquest divendres a l’actuació de MOMO, the best tribute of Queen ja són a la venda per Internet https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

ASAV organitza un concert solidari a La Sala per recaptar diners per lluitar contra la pobresa infantil

Les entrades per assistir aquest divendres a l’actuació de MOMO, the best tribute of Queen ja són a la venda per Internet

MOMO farà sonar les cançons més emblemàtiques de Queen aquest divendres a La Sala (foto: MOMO – Antonio González).
MOMO farà sonar les cançons més emblemàtiques de Queen aquest divendres a La Sala (foto: MOMO – Antonio González)

L’Asociación Solidaria de Ayuda Vecinal (ASAV), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Rubí, ha organitzat un concert solidari aquest divendres al Teatre Municipal La Sala. MOMO, the best tribute of Queen seran els encarregats de posar veu a aquesta iniciativa, que pretén recollir fons per fer realitat els diferents projectes de lluita contra la pobresa infantil que impulsa l’entitat rubinenca.

ASAV Rubí és una associació que promou l’acció comunitària i intenta millorar les condicions de vida de la ciutadania de Rubí i dels voltants. Cada dia atén a persones que passen dificultats i els ofereix suport, entre d’altres, en la cerca activa d’ocupació i formació, en matèria d’habitatge o de pobresa energètica. A més, presta una especial atenció a la infància, amb projectes com el menjador d’estiu, una aula de reforç amb berenar saludable o la iniciativa Cap nen sense joguines, entre d’altres.

Els diners que es recaptin al concert d’aquest divendres a La Sala (21 h) es destinaran a aquests projectes infantils. Les entrades per assistir a l’actuació de MOMO, the best tribute to Queen, l’únic grup de parla hispana escollit per tocar a la 24a Convenció de Fans de Queen a Anglaterra i triat pel propi Brian May ─component de la banda britànica─ per protagonitzar la versió espanyola del musical We Will Rock You, es poden adquirir per Internet a un preu de 18 euros.