Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arrenquen les obres que permetran adequar l’espai interior del Centre Cívic de Ca n’Oriol Els treballs tenen una durada prevista d’un mes i mig i se centraran tant a la planta baixa com a la primera planta de l’edifici https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Arrenquen les obres que permetran adequar l’espai interior del Centre Cívic de Ca n’Oriol

Els treballs tenen una durada prevista d’un mes i mig i se centraran tant a la planta baixa com a la primera planta de l’edifici

Un dels espais que es reformarà és la sala d’actes (foto: Ajuntament de Rubí – Lali Puig).
Un dels espais que es reformarà és la sala d’actes (foto: Ajuntament de Rubí – Lali Puig)

L’Ajuntament ha iniciat aquest dilluns les obres d’adequació del Centre Cívic de Ca n’Oriol. Aquest projecte, inclòs al Pla d’inversions, permetrà condicionar l’espai interior de l’edifici ─tant la planta baixa com la primera planta─ per adaptar-lo als usos que en fan les dues entitats veïnals del barri.

Pel que fa a la planta baixa, se substituiran els vidres fixes inferiors de les dues finestres situades al lateral de l’escenari de la sala d’actes per dos panells d’alumini; es col·locarà un nou paviment de fusta a l’escenari; s’arrencarà l’actual enrajolat ceràmic i s’instal·larà un nou revestiment; es canviaran els focus; es col·locarà nou paviment de parquet sobre el terratzo actual de la sala; es transformarà la porta d’accés a la sala de jocs i a la sala d’actes ─ara d’una fulla de fusta abatible i una fulla de vidre armat fixa─ en dues fulles de fusta abatibles, i s’instal·larà un envà mòbil acústic a la sala de jocs per possibilitar la divisió de l’espai per poder-hi realitzar diverses activitats alhora.

A la primera planta es pintaran els paraments interiors i de les portes; s’instal·larà un altre envà mòbil acústic on actualment hi ha la divisòria entre les dues sales; i es transformarà la sala d’informàtica/gimnàs en un vestidor, on es col·locarà una dutxa.

Les obres les executa l’empresa Arterdi Profull S.A.U per un import de 60.316,25 euros. Els treballs tenen una durada prevista d’un mes i mig.