Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arrenca una nova edició de "La Nit és Jove" a Les Torres Un divendres al mes, des d’ara i fins al desembre, s’organitzaran tornejos de futbol i tennis de taula a la pista poliesportiva del barri https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Arrenca una nova edició de "La Nit és Jove" a Les Torres

Un divendres al mes, des d’ara i fins al desembre, s’organitzaran tornejos de futbol i tennis de taula a la pista poliesportiva del barri

Les inscripcions per a participar a "La Nit és Jove" ja estan obertes.
Les inscripcions per a participar a "La Nit és Jove" ja estan obertes

La iniciativa La Nit és Jove, que consisteix en l'organització de tornejos nocturns de futbol i, com a novetat d’aquesta edició, també de tennis de taula, torna a partir d’aquest divendres al barri de Les Torres. L’objectiu de la proposta és oferir un espai de trobada al jovent i una alternativa a l'oci de consum nocturn.

Un divendres al mes (31 de maig, 14 de juny, 12 de juliol, 20 de setembre, 18 d’octubre, 22 de novembre i 20 de desembre), a partir de les 20 h, els i les joves de la ciutat podran participar als tornejos programats. En aquesta ocasió, l’esdeveniment es trasllada de l'Escola Montessori a la pista poliesportiva de Les Torres (La jaula) amb l’objectiu de dinamitzar aquest equipament, que és un punt de trobada de molts joves.

Les inscripcions s’han de realitzar a través de l’adreça de correu electrònic o bé de manera presencial a l’Espai Jove Torre Bassas o al Centre Cívic del Pinar – La Cruïlla.

Les necessitats dels joves es materialitzen
La Nit és Jove compta amb la col·laboració de l'Associació de Veïns de Les Torres i s'emmarca en el pla d'actuació integral per a Les Torres, Vint-i-cinc de Setembre i Ca n'Oriol del projecte Fem Barri. A través de la diagnosi inicial, es va determinar que calia dinamitzar l'oci per a persones joves. Així, a través de rubijove als barris, es treballa en xarxa a les comissions de barri per fer realitat les necessitats i propostes del jovent.

La iniciativa, a més, també recull els objectius del Pla Local de Joventut de Rubí 2018-2021: promoure la salut i l'esport; la cultura, l'oci i la creativitat; l'educació, el treball i l’emancipació; la participació i associacionisme; i la cohesió del territori. Així, el projecte recull les necessitats dels i les joves i genera un nou espai d'oci positiu.

En la primera edició, 15 equips formats per persones joves del barri van disputar partits cada dos divendres entre els mesos d'abril i juliol de l’any passat.