Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquesta setmana es reprenen les obres d’ampliació i de reforç estructural del pont del carrer de Sant Joan Mentre s’executi aquesta actuació, el pas per a vianants habilitat al pont es deixarà el més ample possible perquè la ciutadania pugui mantenir la distància de seguretat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Aquesta setmana es reprenen les obres d’ampliació i de reforç estructural del pont del carrer de Sant Joan

Mentre s’executi aquesta actuació, el pas per a vianants habilitat al pont es deixarà el més ample possible perquè la ciutadania pugui mantenir la distància de seguretat

Durant les obres, el pas per a vianants es deixarà el més ample possible (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres) .
Durant les obres, el pas per a vianants es deixarà el més ample possible (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

Aquesta setmana s'han reiniciat les obres de reforç estructural i ampliació del pont del carrer de Sant Joan, que van quedar aturades com a conseqüència de la declaració de l’estat d’alarma per la Covid-19. Durant els propers dies s’instal·larà la barana de la vorera nord i es començarà a executar la vorera sud.

Aquesta actuació, inclosa al Pla d’inversions, comportarà una millora de la mobilitat en aquesta via, especialment utilitzada per la ciutadania que viu a les urbanitzacions i vol accedir al centre de la ciutat.

Mentre s’executi el projecte, el pont continuarà tallat al trànsit rodat. Recordem que els itineraris alternatius previstos per l’Ajuntament es plantegen per la C-1413, el pont de La Llana i el pont de Cova Solera.

Les obres és previst que finalitzin a finals de l’estiu, ja que diverses circumstàncies n’han motivat el seu endarreriment, com ara la climatologia de finals de l’any passat, les gestions amb les companyies subministradores de serveis i els efectes de la Covid-19. Respecte a aquest darrer punt, cal tenir en compte que el rendiment de les obres no podrà ser el mateix que abans de la pandèmia, per la necessitat de complir els protocols de seguretat relacionats amb la nova situació.

Pas per a vianants
A principis de maig, l’Ajuntament va ampliar el pas per a vianants habilitat en el marc d’aquests treballs, amb l’objectiu de facilitar l’espai suficient a les persones que circulen a peu pel pont perquè puguin mantenir la distància física recomanada. La Brigada municipal va desplaçar les tanques que delimitaven les obres i va marcar el canvi de nivell entre la vorera i la calçada. Quan es reprengui aquesta actuació, aquest pas es deixarà el més ample possible.