Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest estiu jugarem amb civisme L’Ajuntament posa en marxa una nova campanya per difondre les actituds cíviques entre la ciutadania, en aquest cas a través del joc https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Aquest estiu jugarem amb civisme

L’Ajuntament posa en marxa una nova campanya per difondre les actituds cíviques entre la ciutadania, en aquest cas a través del joc

Els i les participants seguiran diferents dinàmiques lúdiques (Foto: Ajuntament/Localpres).
Els i les participants seguiran diferents dinàmiques lúdiques (Foto: Ajuntament/Localpres)

Sota el títol ‘A l’estiu juga amb civisme’, l’Ajuntament posa en marxa una iniciativa que vol fomentar el civisme i el respecte a l’espai públic. Es tracta d’una activitat familiar pensada per a infants d’entre 3 i 14 anys que inclou un circuit amb quatre dinàmiques lúdiques, i també un espai reservat per pintar l’Auca del Civisme.

L’objectiu, d’una banda, és fomentar el civisme i educar en els seus valors als infants. De l’altra, també es vol promoure maneres de jugar respectuoses amb l’espai públic i la convivència entre ciutadans i ciutadanes. Les propostes lúdiques són el tradicional Joc de l’Oca, un joc de memòria, un joc d’habilitat i un joc de punteria amb el que aprendrem a reciclar.

Les activitat estaran dinamitzades per un monitor o monitora i dues agents cíviques, que donaran suport a les diferents activitats i oferiran informació sobre diferents qüestions relacionades amb el civisme.

Aquesta activitat tindrà lloc cada dijous de 17 h a 20 h del mes de juliol i els dos primers dijous de setembre. L’emplaçament canviarà cada setmana per fer arribar la proposta a  més zones de la ciutat:

  • 1 de juliol a la plaça del Doctor Guardiet
  • 8 de juliol a la plaça de Neus Català i Pallejà
  • 15 de juliol a la plaça de l’Onze de Setembre
  • 22 de juliol a la plaça de la Constitució
  • 29 de juliol a la plaça del Doctor Guardiet
  • 2 de setembre a la plaça de Neus Català i Pallejà
  • 9 de setembre plaça de la Constitució