Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest diumenge se celebra el 6è BFAST Duatló de Rubí La prova es disputarà per diferents trams de la ciutat i comportarà diverses afectacions viàries entre les 9 i les 13 h https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Aquest diumenge se celebra el 6è BFAST Duatló de Rubí

La prova es disputarà per diferents trams de la ciutat i comportarà diverses afectacions viàries entre les 9 i les 13 h

Per segon any consecutiu, la cursa es disputarà en la modalitat Duatló Sprint (foto: Ajuntament ─ Localpres).
Per segon any consecutiu, la cursa es disputarà en la modalitat Duatló Sprint (foto: Ajuntament ─ Localpres)

El BFAST Duatló de Rubí aterra als carrers de la ciutat aquest diumenge 17 de març. Per segon any consecutiu, la cursa organitzada pel Club Natació Rubí, amb el suport dels ajuntaments de Rubí i Sant Cugat i de la Federació Catalana de Triatló, es disputarà en la modalitat Duatló Sprint.

La prova s’iniciarà a les 10 h i tindrà el següent recorregut per a totes les categories:

 • 5 km corrents per Les Torres i el Vint-i-cinc de Setembre
 • 20 km en bicicleta per la C-1413 i el polígon de Cova Solera
 • 2,5 km corrents pel Vint-i-cinc de Setembre i Les Torres

La sortida i arribada serà a la Rambla del Ferrocarril, on també hi haurà el box de les bicicletes. Un any més, el Duatló de Rubí figura al calendari de la Federació Catalana de Triatló i forma part de la Copa Catalana. 

AFECTACIONS VIÀRIES

A partir de les 9.00 h i fins la finalització de la prova, prevista a les 13.00 h, es produiran el següents talls de trànsit

 • C-1413, des del carrer Ample fins a la rotonda del Pinar.
 • Al polígon de Cova Solera: av. Cova Solera, av. Can Sucarrats des del c. Roma fins al c. Atenes, carrers Roma, París, Amsterdam i Lisboa i Camí de la Riera des del c. Vivaldi fins a l'av. Cova Solera.
 • Av. Can Cabanyes, pg. Les Torres, rambleta Joan Miró, av. Barcelona fins a c. General Prim, c. General Prim des d’av. Barcelona fins a c. Balmes i c. Marconi.

Bus urbà

 • Línia 1: Sortirà des del Pinar cap a Can Rosés, fent el recorregut de la L5 fins a Cadmo. Quedaran anul·lades les parades des de La Bastida fins a Bailén i des de Bullidor fins a Bages. Des de Cadmo creuarà el pont i després de fer parada a Topazi girarà a l'esquerra per fer la parada Diamant, recuperant el seu recorregut fins a Can Serrafossà. Des d’aquest punt farà línia normal fins la parada Platí, creuarà Can Fatjó i baixarà per Topazi. Abans del pont de Sant Joan girarà a l'esquerra pel lateral de la riera, entrarà pel pont de Cadmo i, un cop estigui a la parada CAP Mútua, seguirà fins a Can Rosés i després continuarà recte per entrar a El Pinar. Quedaran anul·lades les parades des de Zamenhof fins a La Bastida.
 • Línia 2: Sortirà del Pinar i farà el seu recorregut normal fins a la parada Lluís Ribas. Després seguirà recte pel c. Bartrina fins arribar a l'av. Estatut, girarà a la dreta, pararà a Terol i entrarà al c. Sant Cugat. Després de fer la parada Sant Cugat, recuperarà el recorregut normal fins al final de línia. Quedaran anul·lades les parades des de Duran i Bas fins a Ca Vallhonrat. La línia 5 farà el mateix recorregut.
 • Línia 3: Sortirà de Castellnou fent el recorregut normal fins arribar a la cruïlla de l’av. Castellbisbal amb l’av. Can Fatjó, baixarà per Topazi i abans del pont de Sant Joan girarà a l'esquerra pel lateral de la riera. Entrarà pel pont de Cadmo i un cop estigui a la parada CAP Mútua seguirà recte cap a la parada Zamenhof i girarà cap a la parada Sardana, recuperant el recorregut habitual. Quedaran anul·lades les parades des de Sant Joan fins a Estació Rubí+D i des d’aquesta última fins a Bailén.
 • Línia 5: Farà el mateix recorregut que la línia 2, però sortint de Can Rosés i sense arribar al Pinar.
 • Línea 7: Sortirà de Can Solà fent el recorregut normal fins arribar a la cruïlla de l’av. Castellbisbal amb l’av. Can Fatjó, baixarà per Topazi i abans del pont de Sant Joan girarà a l'esquerra pel lateral de la riera. Entrarà pel pont de Cadmo i un cop estigui a la parada CAP Mútua seguirà recte cap a la parada Zamenhof i anirà  cap a la parada Sardana, recuperant el recorregut habitual.  Quedaran anul·lades les parades des de Sant Joan fins a Estació Rubí+D i des d’aquesta última fins a Bullidor.

Bus interurbà

 • B7: Parades anul·lades: av. Can Cabanyes FGC, Edison/Marconi (CAP) i Edison/Berguedà. L’inici/final del recorregut serà a la parada Terol (av. Estatut) de la L4 de RubíBus.  
 • B8 sentit Sant Cugat: Circularà per l’av. Estatut. Parades alternatives (L4 de RubíBus): Estatut, Lourdes, Agricultura i Terol. Parades anul·lades: Ctra. Terrassa/Bailén, Pau Claris/Francesc Layret, Santa Llúcia/Sant Joan, rblta. Joan Miró (Rubí+D), av. Can Cabanyes FGC, Edison/Marconi (CAP) i Edison/Berguedà.
 • B8 sentit Hospital de Terrassa: Circularà per l’av. Estatut. Parades alternatives i habilitades a Terol i Estatut, davant de les parades de la L4 de RubíBus. Parades anul·lades: Edison/Berguedà, Edison/Marconi (CAP), av. Can Cabanyes FGC, pg. Riera (Escardívol) i ctra. Terrassa/ctra. Sabadell (rotonda).

Taxi
La parada de taxis del carrer Balmes quedarà fora de servei de 9 a 13 h.