Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dissabte torna el Mercat d’intercanvi veïnal de Ca n’Oriol a la plaça d’Aragó Entre les 10 i les 14 h, els rubinencs podran vendre, comprar i intercanviar diversos objectes de segona mà https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/aquest-dissabte-torna-el-mercat-d2019intercanvi-veinal-de-ca-n2019oriol-a-la-placa-d2019arago/@@images/image/preview

Aquest dissabte torna el Mercat d’intercanvi veïnal de Ca n’Oriol a la plaça d’Aragó

Entre les 10 i les 14 h, els rubinencs podran vendre, comprar i intercanviar diversos objectes de segona mà

Enguany, aquesta iniciativa compta amb més d’una vintena d’inscrits (foto: Pla de desenvolupament comunitari de Ca n’Oriol).
Enguany, aquesta iniciativa compta amb més d’una vintena d’inscrits (foto: Pla de desenvolupament comunitari de Ca n’Oriol)

Aquest dissabte se celebra la segona edició del Mercat d’intercanvi veïnal de Ca n’Oriol, una iniciativa organitzada pel Pla de desenvolupament comunitari del barri amb el suport de l’Ajuntament de Rubí i del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya. Entre les 10 i les 14 h, la plaça d’Aragó acollirà les parades dels ciutadans que vulguin vendre o intercanviar articles de segona mà.

Amb aquesta fira, els organitzadors volen fomentar la cultura del reciclatge, ja que els objectes que un té emmagatzemats a casa, als quals dóna poc o cap ús, poden fer molt de servei a una altra persona. La idea és que les persones particulars majors de 18 anys inscrites a l’activitat ─més d’una vintena─ muntin parades amb taules que els facilitarà l’Ajuntament i exposin els objectes que ofereixen.

Aquests objectes ─llibres, mobles, discs, pel·lícules, instruments musicals, eines, roba i complements, material de nadons i infants, parament de la llar, electrodomèstics, material esportiu, jocs, joguines, disfresses, material informàtic, plantes, etc─ poden ser intercanviats per altres o venuts pel preu que considerin convenient. En cap cas es podran comercialitzar productes perillosos o nocius per a la salut i el medi ambient, així com animals i aliments. A més, queda prohibida la venda de productes que no siguin de segona mà i la venda professional.

Les operacions de càrrega i descàrrega, a l’espai destinat per a aquesta finalitat, seran permeses fins a 15 minuts abans de l’hora d’obertura del mercat. Els diferents objectes de cadascuna de les parades hauran d’estar recollits 30 minuts després del tancament de la fira.