Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dimarts i dimecres s’han repartit 2.000 mascaretes a l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat Voluntaris de Protecció Civil, amb el suport de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra, han lliurat aquest material a les persones que s’han de desplaçar en tren per anar a la feina https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Aquest dimarts i dimecres s’han repartit 2.000 mascaretes a l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat

Voluntaris de Protecció Civil, amb el suport de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra, han lliurat aquest material a les persones que s’han de desplaçar en tren per anar a la feina

Voluntaris de Protecció Civil, repartint mascaretes a les persones usuàries de Ferrocarrils de la Generalitat (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
Voluntaris de Protecció Civil, repartint mascaretes a les persones usuàries de Ferrocarrils de la Generalitat (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

Les mascaretes que el Govern espanyol ha enviat a Catalunya per ser repartides en aquells municipis de més de 30.000 habitants s’han distribuït aquest dimarts i dimecres al matí. A Rubí, se n’han dispensat un total de 2.000 entre aquelles persones que han d'anar a treballar i ho han de fer en transport públic.

Un equip format per cinc voluntaris de Protecció Civil ha estat l’encarregat de repartir aquest material dimarts i dimecres, entre les 6.30 i les 12 h, a l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). Els voluntaris, que han comptat amb un dispositiu de protecció per part de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra, han dut a terme la distribució de les mascaretes sense cap incidència.

Aquest material s’ha lliurat únicament a les persones que han d'anar a treballar i només poden desplaçar-se fins al centre de treball en transport públic. Per aquest motiu, les mascaretes només s’han dispensat un cop el viatger havia validat el bitllet i només se n’ha facilitat una per persona.

A l’hora d’escollir els punts de distribució d’aquest material, s’han prioritzat els grans nodes de viatgers. En aquest sentit, Ferrocarrils de la Generalitat és el mode de transport públic amb més demanda d’usuaris aquests dies.