Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dilluns comencen les obres d’adequació del bar del poliesportiu de La Llana Paral·lelament, també s’inicien els treballs de reparació de les cornises de nou pavellons de nínxols del cementiri municipal https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Aquest dilluns comencen les obres d’adequació del bar del poliesportiu de La Llana

Paral·lelament, també s’inicien els treballs de reparació de les cornises de nou pavellons de nínxols del cementiri municipal

El bar de La Llana disposarà d’un accés directe des del vestíbul (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
El bar de La Llana disposarà d’un accés directe des del vestíbul (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

Aquest dilluns arrenquen dues actuacions incloses al Pla d’inversions financerament sostenibles (PIFS). D’una banda, l’adequació del bar del pavelló poliesportiu de La Llana i, de l’altra, els treballs de reparació de les cornises de diversos pavellons del cementiri municipal. Es tracta dels primers projectes que s’inicien des que es va decretar l’estat d’alarma per la Covid-19.   

Pel que fa al pavelló de La Llana, la intervenció permetrà separar i delimitar la zona destinada al bar de l’equipament, que ara se situa dins del vestíbul, i preparar l’espai per a una futura concessió de l’activitat de bar. Es preveu un tancament interior que el separi, amb un accés directe des del vestíbul i un altre des de l’exterior, de manera que podrà funcionar de forma independent a l’activitat del pavelló. El projecte també planteja el rearranjament de la barra actual i la creació d’un magatzem amb accés directe a la cuina. S’executaran totes les instal·lacions ─climatització, enllumenat, aigua, sanejament i extracció de fums─ i es col·locaran unes plaques circulars acústiques suspeses del forjat per facilitar l’acústica del futur local. Aquesta actuació, que durà a terme l’empresa B28 Construccions, SL per un import de 85.707,78 euros, no comporta cap actuació sobre l’estructura actual de l’edifici ni el seu perímetre, ja siguin coberta, forjat o façana. Les obres és previst que durin uns dos mesos.

L’altre projecte que s’inicia aquest dilluns és la reparació de les cornises d’un total de nou pavellons de nínxols del cementiri municipal. L’actuació té una durada prevista de tres mesos, aproximadament, i també l’executarà l’empresa B28 Construccions, SL per un import de 50.047,57 euros. Les obres consistiran a substituir les peces de coronació de façana dels edificis existents, reforçar la impermeabilització i fer una neteja general de les cobertes. Tot plegat, amb l’objectiu d’eliminar el perill de despreniment de les peces de cornisa de pedra artificial, substituir les cobertes que estiguin malmeses i reforçar-ne la impermeabilització i sanejar i reparar els acabats dels paraments verticals i horitzontals dels blocs.

A banda, aquest dilluns també es reprenen dues actuacions que van quedar interrompudes arran de la declaració de l’estat d’alarma per frenar l’expansió de la Covid-19: l’ampliació de l’skatepark de Can Sant Joan i els treballs per traslladar les instal·lacions del Club de Petanca Santa Rosa al seu nou emplaçament, situat al costat de l’estadi de Can Rosés.