Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest cap de setmana se celebra el Convisport del Club Esportiu Maristes Rubí Dissabte i diumenge s’han programat una vuitantena d’enfrontaments d’handbol, bàsquet i futbol sala entre els diferents equips participants https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Aquest cap de setmana se celebra el Convisport del Club Esportiu Maristes Rubí

Dissabte i diumenge s’han programat una vuitantena d’enfrontaments d’handbol, bàsquet i futbol sala entre els diferents equips participants

Enguany, el Convisport arriba a la seva 35a edició (foto: Club Esportiu Maristes Rubí).
Enguany, el Convisport arriba a la seva 35a edició (foto: Club Esportiu Maristes Rubí)

El Club Esportiu Maristes Rubí organitza aquest cap de setmana la 35a edició del Convisport, la festa de l’esport i de la convivència. Enguany, i per primera vegada, també participaran al torneig equips de la categoria sènior a les seccions de bàsquet i futbol sala. L’esdeveniment, que compta amb la col·laboració logística de l’Ajuntament, tindrà lloc aquest dissabte i diumenge a l’Escola Maristes.

El Convisport és un torneig esportiu que, a banda de les diferents competicions programades, també contempla la vessant d’intercanvi: els jugadors acullen a casa seva un membre d’un equip rival ─enguany, Maristes Montserrat (Lleida) i Maristas El Pilar (Saragossa)─, amb qui conviuen durant un cap de setmana, mentre que en una altra ocasió són els equips del Club Esportiu Maristes Rubí els que viatgen a una altra seu.

Activitats esportives
En l’àmbit esportiu s’han organitzat un total de 86 enfrontaments d’handbol, bàsquet i futbol sala. La competició arrencarà aquest dissabte a les 8 h i finalitzarà diumenge cap a les 13 h, quan tindrà lloc la cloenda del torneig. Enguany s’ha organitzat un triangular per cada categoria de futbol sala i handbol i un quadrangular en el cas del bàsquet. També hi haurà exhibicions esportives dels més petits, els nens i nenes de l’escola esportiva (5-7 anys).

En total, seran 18 hores de competició esportiva, en les quals hi participaran alumnes del Club Esportiu Maristes Rubí, d’altres equips locals ─AEE Regina Carmeli, Atlètic Rubí, Escola 25 de Setembre i FS Rubí Nord─, de la comarca ─Atlètic Sant Joan, Bàsquet Can Parellada, Escola Ramón i Cajal, Handbol Egara (Terrassa), Escola Ciutat d’Alba, UE Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès), CB Viladecavalls (Viladecavalls), CN Sabadell, CE Gadex (Sabadell) i Esport Base El Papiol (El Papiol)─, de la província ─FS Llinars (Llinars del Vallès), FS Olesa (Olesa de Montserrat), Atlètic Les Corts, Bàsquet Nou Barris, CE Maristes Sant Joan, CFS Montsant i Jesuïtes El Clot (Barcelona)─ i d’altres punts de Catalunya i de l’estat ─CE Maristes Montserrat (Lleida) i Maristas El Pilar (Saragossa)─.

Durant la competició hi haurà servei de bar, a càrrec de l’AE Albada, i diverses rifes amb premis relacionats amb l’esport. Com en les darreres edicions, també hi haurà inflables cedits per la Federació Catalana d’Handbol i la Diputació de Barcelona, així com botiguetes de marxandatge.

La cloenda del Convisport, a la qual hi participarà l’alcaldessa, Ana María Martínez, comptarà amb la col·laboració de l’Esbart Dansaire de Rubí i del grup de percussió Explosión Rítmica.