Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aprovat el projecte executiu per construir el nou edifici polivalent al camp de futbol del 25 de Setembre La nova construcció aglutinarà els serveis existents actualment i, a més, disposarà d’un local social pel barri https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Aprovat el projecte executiu per construir el nou edifici polivalent al camp de futbol del 25 de Setembre

La nova construcció aglutinarà els serveis existents actualment i, a més, disposarà d’un local social pel barri

Imatge virtual del nou edifici i de la zona de grades (foto: Ajuntament de Rubí).
Imatge virtual del nou edifici i de la zona de grades (foto: Ajuntament de Rubí)

La Junta de Govern Local ha aprovat de manera inicial el projecte executiu de nous vestidors i altres dependències municipals al camp esportiu 25 de Setembre. L’actuació permetrà dotar aquesta instal·lació d’un nou edifici que aglutinarà els diferents serveis existents, que ara s’ubiquen en mòduls prefabricats.

L’Ajuntament ja ha dut a terme la fase prèvia, que ha consistit a traslladar els actuals mòduls que acullen els vestidors, els lavabos i el servei de bar a una altra zona del camp. Això ha permès alliberar l’espai que ocupaven actualment, on en un futur s’hi construirà el nou edifici, i a la vegada garanteix el correcte funcionament de les activitats actuals del camp.

La nova construcció acollirà els vestidors, una zona de gimnàs per complementar els entrenaments del club, les grades, oficines pel club, una sala polivalent, un espai de bar, les dependències necessàries per a instal·lacions i magatzems i un local social a disposició del barri.  

Un cop aprovat el projecte de forma inicial, ara s’iniciarà el tràmit d’informació pública durant el termini de trenta dies hàbils.