Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Antonio Orozco, "Othello", "El preu" i "Shirley Valentine" són els plats forts de la nova programació de La Sala El Teatre Municipal recupera les sessions setmanals de cinema, amb una quinzena de títols d’autor https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Antonio Orozco, "Othello", "El preu" i "Shirley Valentine" són els plats forts de la nova programació de La Sala

El Teatre Municipal recupera les sessions setmanals de cinema, amb una quinzena de títols d’autor

D’esquerra a dreta: Pep Capmany, Ana María Martínez, Moisés Rodríguez i Angel Miguel (foto: Ajuntament – Lali Puig).
D’esquerra a dreta: Pep Capmany, Ana María Martínez, Moisés Rodríguez i Angel Miguel (foto: Ajuntament – Lali Puig)

La nova temporada estable del Teatre Municipal La Sala arrencarà el 17 de febrer amb una programació de qualitat i diversa que té com a grans reclams el concert d’Antonio Orozco (7 de maig) i els muntatges teatrals Othello (8 de març), El preu (24 de març) i Shirley Valentine (19 de maig).

Després de la celebració dels 25 anys de La Sala, refermem la nostra aposta per un teatre de qualitat, amb passat, present i futur”, ha assegurat l’alcaldessa. Ana María Martínez ha presentat la nova programació aquest dimecres, on s’evidencia un cop més “la nostra reivindicació d’una oferta cultural de qualitat però també diversa, perquè el que volem és que el que pugui succeir en aquest escenari sigui per a tots els públics i que tothom trobi algun espectacle que el pugui satisfer”.

Entre els 16 espectacles programats, destaca la visita del cantant Antonio Orozco, que tornarà als escenaris rubinencs després de l’actuació que va oferir el 2017 en el marc del Rubí Random Music Festival. El seu concert forma part d’una segona temporada de la gira Único, amb la qual va recollir un enorme èxit arreu de l’estat entre el 2013 i el 2016, i tindrà un preu excepcional de 25 € gràcies al patrocini de les empreses rubinenques Legna Vallès – Servicios y mantenimientos, MAAB Consulting Advocats i Gestoria Capmany.

La música també serà present a La Sala a través de la proposta Rubí Express de l’Associació Rubí Musical Segle XXI (7 d’abril), el recital Llach Poeta (14 d’abril) i els concerts del cicle de música clàssica Mirando il cielo (27 d’abril) i Gran circ d’Erik Satie (18 de maig).

Però, sens dubte, el protagonista de la temporada és el teatre, amb nou títols que combinen grans clàssics del gènere, muntatges actuals i propostes familiars. Entre els primers destaquen una nova adaptació de l’Othello de William Shakespeare a càrrec de la companyia Les Antonietes Teatre (8 de març) i el llibret d’Arthur Miller El preu, dirigit per Sílvia Munt i protagonitzat per Pere Arquillué, Ramon Madaula, Lluís Marco i Rosa Renom (24 de març). Els autors més actuals estan representats per les obres Sàpiens de Roc Esquius (28 d’abril) i Shirley Valentine, protagonitzada per Mercè Arànega (19 de maig).

Pel que fa als espectacles familiars, programats conjuntament amb La Xarxa, arrencaran el 17 de febrer amb una proposta de circ contemporani, Ludo Circus Show; i seguiran amb Italino Grand Hotel de la companyia La Tal (17 de març), Adéu, Peter Pan de la companyia Festuc Teatre (7 d’abril) i Mare Terra de la companyia Príncep Totilau (12 de maig).  

La programació teatral es completa amb la commemoració del Dia Mundial del Teatre el 27 de març, consistent en un espectacle sorpresa d’accés gratuït; i l’espectacle de mentalisme de Toni Bright Volver a creer. Tampoc hi faltarà la dansa, representada en la celebració del 50è aniversari de l’estrena de les Gitanes, a càrrec de l’Esbart Dansaire de Rubí.

Les entrades per als espectacles de La Sala es posaran a la venda aquest divendres a través de Ticketea i a la taquilla del teatre.

Torna el cinema
La nova temporada del Teatre Municipal La Sala està marcada també pel retorn de les projeccions setmanals de cinema. La programació dissenyada pel Servei de Cultura i el Cicle Gaudí de l’Acadèmia del Cinema Català sumen fins a una quinzena de títols que es podran veure els divendres a les 21 h. “Recuperem la programació de cinema a la ciutat i ho fem amb un canvi d’estratègia, passant de projectar les pel·lícules els dijous al vespre a divendres. Volem consolidar el divendres com el dia del cinema a la ciutat”, ha explicat el regidor de Cultura, Moisés Rodríguez.  

Els títols programats són els següents:

 • Petra (Cicle Gaudí) ─ Divendres 15 de febrer
 • Entre dos aguas (Cicle Gaudí) ─ Divendres 15 de març
 • Cold war ─ Divendres 22 de març
 • The rider ─ Divendres 29 de març
 • Call me by your name ─ Divendres 5 d’abril
 • Pel·lícula a determinar (Cicle Gaudí) ─ Divendres 12 d’abril
 • Un asunto de familia ─ Divendres 19 d’abril
 • Festival Infest ─ Divendres 26 d’abril
 • Dr. Strangelove. ¿Teléfono rojo? Volamos hacia Moscú ─ Divendres 3 de maig
 • La noche de los 12 años ─ Divendres 10 de maig
 • Pel·lícula a determinar (Cicle Gaudí) ─ Divendres 17 de maig
 • Dogman ─ Divendres 24 de maig
 • Border ─ Divendres 31 de maig
 • Atardecer ─ Divendres 7 de juny
 • Pel·lícula a determinar (Cicle Gaudí) ─ 14 de juny

Els preus per poder assistir a les projeccions de cinema són de 4,50 € i 3 € ─en cas de tenir dret a descompte─ per al Cicle Gaudí, i de 3 € per a la resta de pel·lícules.