Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Anna Tamayo reinterpreta l’estètica de les flors en una nova exposició al Celler Del 3 de maig al 28 de juliol, la Sala de Tines de l’equipament municipal acollirà la mostra “La memòria de les flors extraviades” https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Anna Tamayo reinterpreta l’estètica de les flors en una nova exposició al Celler

Del 3 de maig al 28 de juliol, la Sala de Tines de l’equipament municipal acollirà la mostra “La memòria de les flors extraviades”

La presentació ha tingut lloc a la Font del Ferro (Foto: Ajuntament/Lali Puig).
La presentació ha tingut lloc a la Font del Ferro (Foto: Ajuntament/Lali Puig)

El Celler acollirà del 3 de maig al 28 de juliol l’exposició La memòria de les flors extraviades de la pintora rubinenca Anna Tamayo. La mostra reinterpreta l’estètica clàssica dels elements florals i les natures mortes, i aprofundeix en la recerca artística de l’autora al voltant del concepte de bellesa efímera.

La memòria de les flors extraviades està integrada per una quarantena de quadres, dos dels quals són de gran format. Totes les obres estan treballades amb tècnica mixta ─oli, acrílic, encàustica, cera i vernís─ i presenten les flors des d’un punt de vista no convencional i descontextualitzat. 

Tamayo ha presentat la seva nova exposició aquest dimarts acompanyada de l’alcaldessa, Ana María Martínez. Ho ha fet al viver de la Font de la Ferro, envoltada de flors i d’una selecció de quadres que avancen el que es podrà veure a partir del 3 de maig al Celler. Martínez ha agraït a Tamayo el seu paper “d’ambaixadora del talent rubinenc”. A més, l’alcaldessa ha destacat “l’Anna és un dels nostres valors i acompanyar-la i fer possible aquesta exposició és molt important per aquesta ciutat”.

L’artista tornarà a exposar a la Sala de Tines del Celler després de l’èxit de RrubibaRroc (Rubí Barroc), un ambiciós projecte pictòric amb el qual Tamayo aspirava a revelar la “bellesa amagada” de Rubí. La mostra va obrir les seves portes al juny de 2017, com a colofó a tot un procés creatiu que l’artista va desenvolupar, durant mesos, dins del mateix equipament.

La memòria de les flors extraviades es podrà visitar al Celler entre el 3 de maig i el 28 de juliol, els divendres de 18 a 21 h, els dissabtes de 12 a 14 i de 18 a 21 h i els diumenges d’11 a 14 h. L’accés a la mostra serà gratuït.