Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ana María Martínez referma el compromís de la ciutat amb la indústria i el diàleg social L’alcaldessa, Ana María Martínez, ha participat a l’acte d’obertura del 2n Congrés de Comissions Obreres del Vallès Occidental i de la Catalunya Central celebrat aquest dimecres a Rubí https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Ana María Martínez referma el compromís de la ciutat amb la indústria i el diàleg social

L’alcaldessa, Ana María Martínez, ha participat a l’acte d’obertura del 2n Congrés de Comissions Obreres del Vallès Occidental i de la Catalunya Central celebrat aquest dimecres a Rubí

L’alcaldessa ha donat la benvinguda als assistents (Localpres).
L’alcaldessa ha donat la benvinguda als assistents (Localpres)

L’alcaldessa, Ana María Martínez, ha estat l’encarregada de donar la benvinguda als participants al 2n Congrés de Comissions Obreres (CCOO) del Vallès Occidental i de la Catalunya Central que ha tingut lloc aquest dimecres al teatre municipal La Sala.

Martínez ha refermat, de nou, l’aposta local per l’economia industrial i ha plantejat la necessitat que administració i sindicats treballin plegats “per afrontar els reptes que planteja el món del treball”. Això passa, segons ha dit l’alcaldessa, “per fer front als vents del neoliberalisme que ens empenyen cap a una societat desigual i injusta”.

La recepta en l'àmbit local que proposa Ana María Martínez implica “diàleg entre administracions i agents socials per aconseguir un territori econòmicament competitiu i socialment sostenible”.

Prop de dos centenars de delegats sindicals d’arreu de la comarca així com d’altres punts de la península han participat en aquesta cita on s’ha renovat la direcció del sindicat.