Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ana María Martínez Martínez celebra la futura construcció d’un equipament hospitalari que doni servei a Rubí L’Alcaldessa ha recordat que la Generalitat ja disposa d’una una proposta de serveis i d’ubicació per a la construcció d’un equipament sanitari a Rubí https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Ana María Martínez Martínez celebra la futura construcció d’un equipament hospitalari que doni servei a Rubí

L’Alcaldessa ha recordat que la Generalitat ja disposa d’una una proposta de serveis i d’ubicació per a la construcció d’un equipament sanitari a Rubí

Ana María Martínez ha valorat l'anunci del conseller de Salut aquest dimecres (Foto: Ajuntament de Rubí).
Ana María Martínez ha valorat l'anunci del conseller de Salut aquest dimecres (Foto: Ajuntament de Rubí)

L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, ha celebrat l’anunci de la futura construcció d’un equipament hospitalari d’alta resolució per part del conseller de Salut, Manel Balcells Díaz. L’alcaldessa considera una bona notícia el reconeixement de les necessitats de la ciutat que implica aquest anunci i ha assenyalat que “cal aprofitar la feina feta”.

En aquest sentit, l’alcaldessa ha recordat que Rubí porta més de vint anys treballant per tenir un hospital i ha posat en valor la feina feta. “És important recordar que ja existeix un pla funcional, que es pot actualitzar, i que la Generalitat té uns terrenys cedits a la nostra ciutat per a un equipament sanitari des de l’any 2006”.  

Ana María Martínez Martínez considera necessari aprofitar la feina feta en la projecció de l’Hospital de referència Vicente Ferrer, pensat per a cobrir les necessitats hospitalàries de Rubí, Sant Cugat i Castellbisbal. La construcció d’aquest hospital estava projectada en uns terrenys de Can Sant Joan, cedits per Rubí a la Generalitat.

El conseller de Salut, Manel Balcells, s’ha compromès a construir un equipament hospitalari que doni servei a Rubí i Sant Cugat. Aquest anunci l’ha fet aquest dimecres durant una visita a la ciutat veïna on ha assenyalat que la ubicació l’hauran de decidir els dos municipis.

Balcells ha explicat que es tractarà d’un centre pensat per oferir serveis com cirurgia menor, cirurgia major ambulatòria, hospital de dia, cures intermèdies, atenció urgent i proves complementàries, entre d'altres. La previsió és construir aquest nou centre en els propers tres o quatre anys.

Objectius de Desenvolupament sostenible