Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ana María Martínez: "Aquest haurà estat el mandat dels nens i nenes de Rubí" Prop d'un centenar de persones han assistit aquest dimecres a la conferència de l'alcaldessa que ha servit per fer balanç dels 3 anys de mandat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Ana María Martínez: "Aquest haurà estat el mandat dels nens i nenes de Rubí"

Prop d'un centenar de persones han assistit aquest dimecres a la conferència de l'alcaldessa que ha servit per fer balanç dels 3 anys de mandat

Un moment de l'acte a El Celler (foto: Localpres).
Un moment de l'acte a El Celler (foto: Localpres)

Vivim, Construïm, sentim, Rubí és el títol de la conferència que l'alcaldessa, Ana María Martínez, ha pronunciat aquest dimecres amb motiu dels tres anys de mandat. La màxima edil ha aprofitat el tercer aniversari del ple de la seva investidura per fer balanç d'aquests anys com a alcaldessa davant de regidors i regidores, representants d'entitats i associacions i veïns i veïnes en general en un acte a El Celler. En el marc d'aquesta conferència, Martínez ha anunciat que Rubí s'ha posat a disposició del govern per acollir persones refugiades "de l'Aquarius o d'on sigui. Rubí no es quedarà al marge de la pitjor crisi humanitària dels últims temps. Aquesta és la ciutat valenta i solidària que volem", ha dit. Actualment, Rubí ja acull 36 persones refugiades.

L'alcaldessa també ha avançat la seva intenció de presentar pròximament al ple el nou Pla local d'infància i adolescència, un document que ordena i prioritza totes les polítiques dirigides als nens i nenes. D'aquesta manera culmina el compromís del govern amb els drets de la infància que va significar obtenir, el 2016, el reconeixement de Ciutat amiga de la Infància d'UNICEF. "Aquest haurà estat el mandat dels nens i nenes de Rubí", ha conclòs. L'alcaldessa també ha donat detalls del dos grans projectes del mandat: la reforma del Parc de Ca n'Oriol i l'ampliació de l'illa de vianants. Dues propostes que "significaran un salt qualitatiu per la vida dels rubinencs i les rubinenques" i que "responen també al nostre model de ciutat per als infants".

Pel que fa a la mobilitat, Ana María Martínez ha reivindicat l'aposta per la gratuïtat del transport públic urbà i ha recordat que la licitació del nou contracte també incorporarà la millores de totes les línies i l'ampliació de la flota amb vehicles híbrids.

Prop d'un centenar de persones han assistit a l'acte i, després del balanç de l'alcaldessa, han pogut dirigir-se a la màxima edil i formular-li preguntes. Els terminis de les obres de l'illa de vianants i del futur POUM, la necessitat d'un hospital de referència i la millora de la connexió amb les urbanitzacions són alguns dels temes que els assistents han plantejat a l'alcaldessa.

L'acte ha comptat amb la presència del president de la Federació de Municipis de Catalunya, Xavier Amor; el president de CECOT Rubí, Manuel Jiménez; i Marià Galí, president de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa, entre d'altres autoritats.