Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Alumnes francesos arrangen tres parterres del carrer Doctor Ferran en el marc del projecte Leonardo da Vinci L’escola CFA du Gard ha aportat la mà d’obra, mentre que l’Ajuntament s’ha encarregat de proveir els estudiants del material necessari https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Alumnes francesos arrangen tres parterres del carrer Doctor Ferran en el marc del projecte Leonardo da Vinci

L’escola CFA du Gard ha aportat la mà d’obra, mentre que l’Ajuntament s’ha encarregat de proveir els estudiants del material necessari

Estudiants francesos han realitzat tasques de jardineria al carrer Doctor Ferran.
Estudiants francesos han realitzat tasques de jardineria al carrer Doctor Ferran

Un total de cinc alumnes de Jardineria i Paisatgisme de Batxillerat Professional de l’escola francesa CFA du Gard de Nîmes – Rodilhan han realitzat durant un parell de setmanes unes pràctiques professionals a Rubí en el marc del Projecte de cooperació internacional Leonardo da Vinci. Concretament, els joves han iniciat les tasques d’arranjament de tres parterres ubicats al carrer Doctor Ferran.

La seva feina ha consistit en preparar el terreny, instal·lar el sistema de reg, muntar les estructures metàl·liques on s’han distribuït enfiladisses, col·locar una manta antigerminant per evitar que apareguin males herbes i plantar diverses espècies, entre les quals hi ha flor aromàtica, plantes tapissants i enfiladisses. Posteriorment, la Brigada Municipal executarà la vorera que delimitarà els parterres amb la calçada i hi col·locarà grava.

Per realitzar aquest projecte, l’escola CFA du Gard ha aportat la mà d’obra, mentre que el servei de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de Rubí s’ha encarregat de proveir-los del material necessari per a poder realitzar els treballs. El regidor d’Obra Pública, Juan López, s’ha desplaçat aquest divendres fins al carrer Doctor Ferran per agrair la feina feta als estudiants francesos.

En anys anteriors, alumnes d’aquesta mateixa escola van arranjar un solar ubicat entre els carrers d’Antoni Sedó i del Doctor Ferran, la plaça de Pep Rovira i un altre parterre ubicat a prop de l’Escola del Bosc.

La iniciativa Leonardo da Vinci, que forma part del Programa d’Aprenentatge Permanent de la Unió Europea, vol atendre les necessitats de formació i d'aprenentatge de totes les persones implicades en l'educació i formació professional, així com de les institucions i organitzacions que imparteixen o faciliten aquesta formació. Entre d'altres, aquest programa subvenciona projectes de mobilitat que poden incloure estades transnacionals en empreses per a persones en el mercat laboral. 

Imatges relacionades

El regidor, juntament amb els alumnes i professors francesos
El regidor, juntament amb els alumnes i professors francesos
El regidor d'Obra Pública ha visitat in situ els treballs realitzats
El regidor d'Obra Pública ha visitat in situ els treballs realitzats