Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Alumnes de l’Institut Torrent dels Alous aprenen a cuinar sense els pares El Servei de Salut Pública de l’Ajuntament torna a organitzar un taller per ensenyar els joves a cuinar de forma autònoma https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Alumnes de l’Institut Torrent dels Alous aprenen a cuinar sense els pares

El Servei de Salut Pública de l’Ajuntament torna a organitzar un taller per ensenyar els joves a cuinar de forma autònoma

Portada del receptari de "Cuina sense pares".
Portada del receptari de "Cuina sense pares"

Alumnes de 3r d’ESO de l'Institut Torrent dels Alous participaran aquest dijous 21 de maig en una nova edició del taller Cuina sense pares, organitzat pel Servei de Salut Pública de l’Ajuntament. La proposta, que forma part del catàleg d’activitats de la Diputació de Barcelona, té com a objectiu fomentar l’alimentació saludable entre els joves i facilitar-los tot un seguit de recursos per animar-los a cuinar.

Durant el taller, que se celebrarà al menjador de l'Escola 25 de Setembre, els alumnes aprendran pautes bàsiques per a una correcta alimentació, variada i equilibrada, i rebran instruccions sobre manipulació d’aliments. A continuació, cuinaran un àpat complet ─primer plat, segon plat i postres─ i fàcil de preparar, per tal que el puguin repetir fàcilment a les seves llars.

Com a complement a la sessió, els joves rebran el receptari de Cuina sense pares, on es recullen receptes fàcils, ràpides i econòmiques en format de menús diaris per dinar i sopar. Aquests plats també es poden trobar al web www.cuinasensepares.cat, juntament amb vídeos explicatius i consells i propostes per gaudir d’una alimentació saludable.

El taller Cuina sense pares està inclòs al Programa d’alimentació saludable de l’Ajuntament. L’activitat, proporcionada per la Diputació, es realitza a prop d’una vintena de municipis de la província.