Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Alfred Picó explicarà el seu mètode per parlar en públic en una nova jornada organitzada per l’Escola d’Emprenedoria La sessió tindrà lloc aquest dimarts 3 de març a l’edifici Rubí+D i les inscripcions són gratuïtes https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Alfred Picó explicarà el seu mètode per parlar en públic en una nova jornada organitzada per l’Escola d’Emprenedoria

La sessió tindrà lloc aquest dimarts 3 de març a l’edifici Rubí+D i les inscripcions són gratuïtes

Alfred Picó (foto: El Periódico de Catalunya).
Alfred Picó (foto: El Periódico de Catalunya)

El periodista i escriptor Alfred Picó serà aquest dimarts 3 de març a la ciutat per explicar el seu mètode per parlar en públic en el marc d’una nova jornada organitzada per l’Escola d’Emprenedoria de Rubí (EDER) de l’Ajuntament. L’expert oferirà als assistents alguns dels secrets i tècniques que poden ajudar-los a millorar la seva comunicació i oferir bons discursos.

L’anomenat Mètode Picó promet descobrir els propis punts forts, aprendre a estructurar correctament un discurs o una xerrada, fer bones intervencions sigui quin sigui el temps disponible, resultar convincents davant d’audiències reduïdes però també nombroses, així com obtenir la participació i el reconeixement del públic.

Alfred Picó és llicenciat en Ciències de la Informació (UAB) i exerceix com a periodista, escriptor i professor de comunicació. S’ha especialitzat en periodisme cultural i ha presentat seccions i programes a Ràdio 4, RAC 1, RAC 105, COM Ràdio, ONA FM, Canal 33 i City TV.

Des de fa més de 20 anys, Picó imparteix cursos i tallers relacionats amb el món de la comunicació a institucions, empreses i entitats. També és autor de diverses novel·les i assajos, entre els quals es troba el llibre on es recull el seu mètode per parlar en públic.

La conferència d’Alfred Picó tindrà lloc aquest dimarts de 10 h a 11.30 h a l’edifici Rubí+D. L’assistència és gratuïta però cal inscriure-s’hi prèviament a través del web de Rubiempresa.

Una vintena d’accions formatives
L’EDER ha programat una vintena d’accions formatives per aquest primer semestre de l’any. Es tracta de jornades i seminaris adreçats a emprenedors, autònoms i empreses, que combinen temàtiques ja habituals i de gran demanda amb altres propostes noves de contingut especialitzat. Entre d’altres qüestions, es parlarà sobre seguretat digital empresarial, networking i eines de millora per a la gestió empresarial.

L’any passat, l’EDER va oferir 32 accions formatives, sumant un total de 417 hores. Aquestes jornades, seminaris i cursos van comptar amb 509 participants.