Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Alcaldia als Barris visita la Zona 3 Els veïns i veïnes dels barris del 25 de Setembre, Les Torres, Can Vallhonrat i Ca n’Alzamora tenen l’oportunitat, la setmana vinent, de fer sentir la seva veu https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Alcaldia als Barris visita la Zona 3

Els veïns i veïnes dels barris del 25 de Setembre, Les Torres, Can Vallhonrat i Ca n’Alzamora tenen l’oportunitat, la setmana vinent, de fer sentir la seva veu

Anterior visita al 25 de Setembre (Localpres).
Anterior visita al 25 de Setembre (Localpres)

El gabinet d’alcaldia torna a sortir al carrer la setmana vinent amb la intenció de recollir noves propostes dels veïns i veïnes de la ciutat. De dilluns a dimecres s’han programat diverses visites i trobades amb veïns, veïnes i entitats que també serviran per rendir comptes de les iniciatives dutes a terme arran de la primera visita del projecte a la zona.

La primera aturada del recorregut serà aquest dilluns entre les 10 h i les 14 per Ca n’Alzamora. A la tarda, de 18 h a 18.30 h,serà el moment de visitar Can Vallhonrat amb l’acompanyament de l’Associació de Veïns del barri. La seu d’aquesta entitat acollirà una trobada oberta tots els interessats a prendre-hi part a partir de les 18.30 h i fins les 20 h.

Dimarts seguirà el recorregut, en aquest cas pel barri de Les Torres. De 10 h a 14 h, la delegació municipal recorrerà els carrers d’aquesta zona per atendre els veïns i veïnes. A la tarda, entre les 16 h i les 17 h, membres de l’Associació de Veïns d’aquest barri acompanyaran els responsables de l’Ajuntament en un nou recorregut pel barri. Al finalitzar, aquest recorregut, a les 17 h, la seu de l’entitat veïnal serà el punt de trobada amb tots hom que vulgui fer la seva aportació. Aquesta cita s’allargarà fins les 19 h.

Dimecres, s’acaba aquesta ronda del projecte i ho fa al barri del 25 de Setembre. De 10 h a 14 h, l’alcaldessa i els seus acompanyants recorreran el barri. Fet que es repetirà a la tarda però en aquesta ocasió amb l’acompanyament dels membres de l’associació veïnal. Aquesta activitat tindrà lloc de 17 h a 18 h, seguidament la seu de l’associació acollirà una trobada oberta a tots els residents al barri.