Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Alcaldia als Barris recull idees de la Zona 3 Alcaldia als barris visita aquests dies la zona 3 formada pel 25 de Setembre, les Torres, Ca n’Alzamora i Can Vallhonrat on s’han dut a terme 101 accions de les 150 peticions recollides a la primera visita a aquest territori https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Alcaldia als Barris recull idees de la Zona 3

Alcaldia als barris visita aquests dies la zona 3 formada pel 25 de Setembre, les Torres, Ca n’Alzamora i Can Vallhonrat on s’han dut a terme 101 accions de les 150 peticions recollides a la primera visita a aquest territori

L'alcaldessa ha mantingut diverses trobades amb veïns de la zona.
L'alcaldessa ha mantingut diverses trobades amb veïns de la zona

La mobilitat, el civisme i l’espai públic continuen com les principals preocupacions que els veïns i veïnes de la ciutat fan arribar a l’equip de govern a través de l’Alcaldia als Barris que aquesta setmana visita pel 25 de Setembre, Les Torres, Ca n’Alzamora i Can Vallhonrat. La visita s’allargarà fins aquest dimecres.

L’alcaldessa, Ana María Martínez, ha insistit en la voluntat dels rubinencs i rubinenques de gaudir d’un espai públic de qualitat a la ciutat. Per això, l’alcaldessa ha renovat una crida “al compromís per mantenir tot allò que compartim, l’administració té l’obligació de tenir cura de l’espai públic i el seu manteniment però també demanem que tothom contribueixi a mantenir una ciutat digne entre tots”.

Aquesta ronda ha servit per posar en pràctica trobades de petit format que tenen la voluntat d’incentivar la participació i la implicació dels veïns d’una manera més directa.

Arran de la primera visita a aquests barris s’han tirat endavant fins a 101 accions que es deriven de les 150 peticions que van fer els veïns.

25 de Setembre
El barri del 25 de Setembre va generar un total de 39 propostes de les que s’han tirat endavant 25, és a dir, un 69%. Obra Pública i Mobilitat són les àrees relacionades amb la majoria de peticions. Motius tècnics són els motius principals que han fet descartar la resta d’idees.

Les Torres
Les Torres ha acumulat 40 peticions  de les que han prosperat 30, un 75%. L’obra Pública i la Mobilitat són les qüestions que més preocupen també als veïns d’aquesta zona. Qüestions pressupostàries han impedit fer realitat la majoria de les iniciatives plantejades.

Ca n’Alzamora
A la zona de Ca n’Alzamora, s’han desenvolupat 30 propostes de les 43 recollides, un 70%. En aquesta àrea, l’Educació s’ha afegit l’Obra Pública i Mobilitat com els temes que més interessen als veïns i veïnes. El pressupost ha frenat la majoria de les idees declinades.

Can Vallhonrat
Els veïns de Can Vallhonrat van fer un total de 28 aportacions de les que s’han fet realitat 16, un 57%. Mobilitat i Obra Pública són les principals preocupacions juntament amb Parcs i jardins. Qüestions de pressupost, tècniques i competencials són els arguments que han impedit moltes de les accions.

Imatges relacionades

Els Veïns han transmès les seves preocupacions
Els Veïns han transmès les seves preocupacions