Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Alcaldia als Barris arriba a les urbanitzacions Els veïns de Castellnou, Can Solà, Can Barceló i Vallès Parc tindran l’oportunitat de fer arribar les seves preocupacions, propostes i idees a l’alcaldessa, Ana María Martínez, la setmana vinent https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Alcaldia als Barris arriba a les urbanitzacions

Els veïns de Castellnou, Can Solà, Can Barceló i Vallès Parc tindran l’oportunitat de fer arribar les seves preocupacions, propostes i idees a l’alcaldessa, Ana María Martínez, la setmana vinent

Alcaldia als barris visita aquesta propera setmana les urbanitzacions.
Alcaldia als barris visita aquesta propera setmana les urbanitzacions

Alcaldia als Barris torna a sortir al carrer a recollir idees i propostes dels veïns i veïnes de la ciutat, en aquest cas a la zona de les urbanitzacions.

La primera aturada serà dilluns a Can Solà, on el veïnat podrà contactar amb l’alcaldessa, Ana María Martínez, i el seus acompanyants durant el matí. La comitiva visitarà la zona entre les 11 h i les 13 h. A la tarda, s'ha convocat una reunió amb veïns de Tres Camins, que s'iniciarà a les 16 h. 

Dimarts al matí, l'alcaldessa i el seu equip faran un volt per Castellnou entre les 10 h i les 12 h. I a la tarda, entre les 16.30 h i les 18.30 h, tindrà lloc una reunió oberta amb els veïns i veïnes de Can Solà, Vallès Parc i Can Barceló. 

Dimecres serà la darrera jornada d’aquesta ronda, que es tancarà amb una reunió oberta a les 17 h amb veïns de Castellnou-Can Mir.