Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ajuntament i entitats comparteixen informació en el marc de la Comissió de Festa Major El Museu Municipal Castell ha acollit aquest dimecres la segona reunió d’aquest òrgan participatiu amb vista a la Festa Major 2018 https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Ajuntament i entitats comparteixen informació en el marc de la Comissió de Festa Major

El Museu Municipal Castell ha acollit aquest dimecres la segona reunió d’aquest òrgan participatiu amb vista a la Festa Major 2018

La reunió ha comptat amb la participació de l’alcaldessa i dels regidors de Cultura i Esports (foto: Localpres).
La reunió ha comptat amb la participació de l’alcaldessa i dels regidors de Cultura i Esports (foto: Localpres)

El Museu Municipal Castell (MMUC) ha acollit aquest dimecres la segona reunió de la Comissió de Festa Major amb vista a la celebració d’aquest any. La trobada ha comptat amb l’assistència de l’alcaldessa, Ana María Martínez, del regidor de Cultura, Moisés Rodríguez, i del regidor d’Esports, Juan López.

Els representants municipals han tingut ocasió de recollir les propostes de les entitats assistents, així com d’intercanviar informació pràctica sobre l’organització de la festa. Un dels temes que han tornat a aparèixer durant el debat ha estat la necessitat de descentralitzar activitats, lligada a la proposta de connectar urbanísticament els dos costats de la riera. Les entitats també han aprofitat la reunió per reclamar l’elaboració d’un protocol de festes, una qüestió que, tal com els han fet saber els representants municipals, ja s’està abordant a nivell tècnic. Una altra de les aportacions de les persones assistents ha estat la possibilitat d’incloure al got reutilitzable de Festa Major alguna imatge commemorativa del centenari del tren a Rubí.

La Comissió de Festa Major ens dona la possibilitat de recollir propostes molt interessants de les entitats i de la ciutadania en general. El nostre desig és que es consolidi, que cada cop hi hagi més persones interessades a participar-hi, i que això ens permeti tenir una Festa Major de més qualitat encara”, ha conclòs l’alcaldessa.

Les persones, entitats i col·lectius interessats a incloure activitats a la programació de la Festa Major 2018 podran presentar les seves propostes via instància a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) fins al 20 d’abril a les 14 h.