Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ajuntament i comitè d’empresa demanen la implicació de la Generalitat per garantir els llocs de treball de Continental L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, i els regidors Rafael Güeto Ortiz i Pau Navarro Cano han acompanyat els representants sindicals de Continental en una reunió amb els grups parlamentaris https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Ajuntament i comitè d’empresa demanen la implicació de la Generalitat per garantir els llocs de treball de Continental

L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, i els regidors Rafael Güeto Ortiz i Pau Navarro Cano han acompanyat els representants sindicals de Continental en una reunió amb els grups parlamentaris

La reunió s’ha celebrat al Parlament (foto: Ajuntament de Rubí).
La reunió s’ha celebrat al Parlament (foto: Ajuntament de Rubí)

L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, el regidor de Serveis a l’Empresa i de Planejament Urbà, Rafael Güeto Ortiz, i el també regidor de l’equip de govern Pau Navarro Cano han acompanyat aquest dimecres els representants del comitè d’empresa de la planta rubinenca de Continental Automotive en una reunió amb els grups parlamentaris. La trobada ha servit per traslladar a les formacions polítiques de la cambra catalana la preocupació de la plantilla i del conjunt de la ciutat davant els plans de reestructuració de la multinacional, que inclouen el probable tancament de la fàbrica ubicada a Cova Solera.

A la reunió, s’ha acordat presentar una proposta de resolució conjunta de tots els grups al Ple del Parlament en suport de la plantilla de Continental, organitzar una compareixença unitària davant els mitjans de comunicació i sol·licitar una reunió urgent amb la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón Feixas. Per a l’alcaldessa, és necessari que el Govern català s’impliqui de manera decidida en la defensa dels llocs de treball de Continental a Rubí: “Si no es pot aconseguir la continuïtat de la planta a Rubí, cal intentar almenys que la reindustrialització sigui efectiva, amb una premissa fonamental per a nosaltres: garantir els 760 llocs de treball”. Martínez ha reclamat un cop més la dotació del Pacte Nacional per la Indústria per evitar situacions com la que està vivint la plantilla de Continental. “Tenim eines que, si no dotem de recursos econòmics, no ens serveixen”.

La primera edil creu que és important que la Generalitat adopti un posicionament actiu, alhora que es reclama a l’Estat la derogació d’una reforma laboral “que és un corsé que està apretant els treballadors i que permet decisions empresarials com la de Continental”.