Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ajuntament i Càritas sumen esforços per lluitar contra la vulnerabilitat L’entitat i el consistori s’han reunit per millorar la coordinació entre les dues parts i oferir millor resposta a les necessitats dels rubinencs i rubinenques en risc d’exclusió social https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Ajuntament i Càritas sumen esforços per lluitar contra la vulnerabilitat

L’entitat i el consistori s’han reunit per millorar la coordinació entre les dues parts i oferir millor resposta a les necessitats dels rubinencs i rubinenques en risc d’exclusió social

La reunió va tenir lloc a la sala de la Junta de Govern (Foto: Localpres).
La reunió va tenir lloc a la sala de la Junta de Govern (Foto: Localpres)

Els responsables de Càritas a Rubí, l’alcaldessa, Ana María Martínez, i la regidora de l’àrea de Serveis  a les Persones, Marta García, han mantingut una trobada aquest dijous amb l’objectiu d’enfortir el treball conjunt.

Entitat i administració ja treballen juntes en diferents àmbits però la voluntat és millorar aquesta col·laboració amb l’objectiu d’oferir millors respostes a les persones necessitades del municipi. La coordinació dels recursos i serveis de les dues parts ha estat el punt central de la trobada. La intenció és sumar les capacitats de l’administració local i les de l’entitat vinculada a la parròquia per donar cobertura a tots els ciutadans i ciutadanes que ho necessitin.

Càritas forma part de la Taula d’Entitats de Rubí per a la Inclusió Social i desenvolupa diversos projectes solidaris a la ciutat. És el cas del Menjador Social que garanteix dos àpats al dia a la vintena d’usuaris actuals i compta amb el suport del consistori.