Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A la venda les entrades per al nou festival de música de la Festa Major de Rubí Els tiquets per als quatre únics concerts de pagament es poden adquirir a partir d’aquest dimecres a través del web de Ticketea https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

A la venda les entrades per al nou festival de música de la Festa Major de Rubí

Els tiquets per als quatre únics concerts de pagament es poden adquirir a partir d’aquest dimecres a través del web de Ticketea

Marlango (foto cedida).
Marlango (foto cedida)

Aquest dimecres s’han posat a la venda les entrades per als quatre concerts de pagament que tindran lloc en el marc del nou festival de música de la Festa Major de Rubí: Antonio Orozco, Luis Eduardo Aute, Marlango i Lax’n’Busto. Els tiquets es poden adquirir en línia a través del web de Ticketea a preus populars, que en cap cas superen els 20 € (més despeses de gestió). Al mes de juny, les entrades també estaran disponibles al Punt d’Informació de la Festa Major que s’habilitarà a l’Antiga Estació, sempre i quan no s’hagin exhaurit abans.

El concert d’Antonio Orozco encetarà la programació el dimarts 28 de juny a l’Amfiteatre del Castell. Les entrades per a l’actuació de l’hospitalenc tenen un preu de 20 € (més despeses de gestió).

El dijous 30 de juny, el cantautor Luis Eduardo Aute oferirà un recital íntim al Teatre Municipal La Sala amb un preu d’accés de 14 € (més despeses de gestió).

Les entrades per al concert de Marlango, que tindrà lloc l’1 de juliol a l’Amfiteatre del Castell, costen 12 € (més despeses de gestió).

En darrer terme, aquells que vulguin accedir a l’actuació de Lax’n’Busto a La Sala, programada el 3 de juliol, hauran d’abonar 10 € (més despeses de gestió).   

Per als concerts de l’Amfiteatre del Castell s’han posat a la venda 2.150 entrades, mentre que en el cas dels espectacles de La Sala l’oferta és de 440.

Altres espectacles de Festa Major
A banda de les entrades del festival de música, també s'han posat a la venda a través de Ticketea els tiquets per als tradicionals espectacles de l’Esbart Dansaire de Rubí i l’Obrador Coral de Rubí, que també es podran adquirir al juny al Punt d’Informació de la Festa Major. En tots dos casos, el preu de les localitats es de 4 € (cal sumar-hi despeses de gestió si s'adquireixen per Internet).