Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

56.310 veïns i veïnes de Rubí estan convocats a votar a les Eleccions Generals d’aquest diumenge La jornada d’aquest diumenge servirà per renovar el Congrés dels Diputats i el Senat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

56.310 veïns i veïnes de Rubí estan convocats a votar a les Eleccions Generals d’aquest diumenge

La jornada d’aquest diumenge servirà per renovar el Congrés dels Diputats i el Senat

Diumenge es renova el Congrès dels Diputats i el Senat (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres).
Diumenge es renova el Congrès dels Diputats i el Senat (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

La ciutadania de Rubí amb dret a vot està convocada aquest diumenge a les eleccions que han de definir la nova composició del Congrés del Diputats i del Senat. A Rubí s’obriran 90 meses, repartides en 23 col·legis a les 9 h i es tancaran a les 20 h.

L’Ajuntament ha pres un seguit de mesures per facilitar la jornada a les persones que formaran part de les meses electorals. Per mitigar els efectes de la calor, els i les membres dels punts de votació disposaran de vanos, també s’han instal·lat ventiladors a les meses dels locals electorals que no disposen de climatització . També s’han habilitat fonts d’aigua per a cada un dels col·legis electorals

Canvis en punts de votació

En aquesta ocasió, i a causa de les obres que s'estan duent a terme en alguns col·legis electorals, diversos centres de votació han canviat en relació amb les eleccions municipals del 28 de maig. Els electors de les dues meses que constaven en el districte 3 secció 5, meses A i B, que votaven a l'escola Vint-i-cinc de Setembre hauran de votar al teatre Municipal La Sala. Els electors constaven al districte 4 secció 25, mesa U única, que votaven en el col·legi electoral de l’Institut La Serreta hauran de votar al Centre Cívic de Ca N'Oriol.

Els electors de la mesa que voten al districte 1 Secció 1 i districte 1 secció 3, que actualment voten al col·legi electoral de l’escola Ramon Llull hauran de votar a l’ escola Rivo Rubeo. Els electors que voten al districte 4 Secció 22, que actualment voten al col·legi electoral de l'institut l'Estatut, hauran de votar a la biblioteca Mestre Martí Tauler. Els electors de la mesa que voten al districte 2 Secció 4, que actualment voten en el col·legi electoral institut de Montblanc, hauran de votar a l'Escola d'art edRa.

Consulta el llistat dels col·legis electorals

Seguiment de la jornada electoral
El desenvolupament de la jornada electoral es podrà seguir a través de la web municipal on es donaran a conèixer les dades dels dos avanços de participació (14 h i 18 h). Un cop tancats els col·legis electorals, a les 20 h, també es podrà consultar la dada de participació final. 

Les xarxes socials de l’Ajuntament també informaran dels avanços de participació i del resultat final, així com també de possibles incidències que puguin ocórrer durant la jornada.

Objectius de Desenvolupament sostenible