Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

53.822 rubinencs estan cridats a les urnes aquest diumenge Rubí posarà en marxa un operatiu que habilitarà 27 col·legis i 83 meses electorals, que obriran les portes de 9 h a 20 h, moment en què es tancaran les urnes a tot l'Estat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

53.822 rubinencs estan cridats a les urnes aquest diumenge

Rubí posarà en marxa un operatiu que habilitarà 27 col·legis i 83 meses electorals, que obriran les portes de 9 h a 20 h, moment en què es tancaran les urnes a tot l'Estat

En aquests comicis, els electors hauran d’escollir la nova composició del Congrés dels Diputats i del Senat .
En aquests comicis, els electors hauran d’escollir la nova composició del Congrés dels Diputats i del Senat

53.822 veïns i veïnes de Rubí estan convocats aquest diumenge 26 de juny a escollir els seus representants al Congrés dels Diputats i al Senat. En total, es posaran a disposició dels ciutadans 27 col·legis i 83 meses electorals, la mateixa xifra que a l’anterior cita electoral del 20 de desembre.

Com a novetat, aquesta jornada incorpora la participació de persones a l'atur com a representants municipals. La seva funció serà transmetre al Centre de Tractament de Dades el resultat de l’escrutini, en aquest cas de les dues convocatòries al Senat i al Congrés, de cadascuna de les meses que tingui assignades. També hauran de transmetre dades de les incidències en l’obertura de les meses electorals i els avanços de participació.

Seguiment de la jornada electoral
El desenvolupament de la jornada electoral es podrà seguir a través de l’apartat d'eleccions del web municipal on, en temps real, es donaran a conèixer les dades dels dos avanços de participació (14 h i 18 h). Un cop tancats els col·legis electorals, a les 20 h, també es podrà consultar la dada de participació final i els resultats que es vagin coneixent.

Una vegada més, el web municipal i l’aplicació Rubí Eleccions, disponible per al sistema Android i també per a iOS, oferiran el desenvolupament de la jornada i els resultats. Els usuaris que ja tinguin descarregada l’aplicació cal que l’actualitzin per gaudir de les novetats incorporades.