Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

32 empreses ja formen part de la Xarxa Rubí Empresa Deu empreses s'incorporen a la 3a edició del projecte, que treballarà especialment models de gestió de persones que fomentin la innovació a les empreses https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

32 empreses ja formen part de la Xarxa Rubí Empresa

Deu empreses s'incorporen a la 3a edició del projecte, que treballarà especialment models de gestió de persones que fomentin la innovació a les empreses

Aquest dimarts,  la Masia de Can Serra ha acollit una nova sessió de grup de la Xarxa Rubí Empresa.
Aquest dimarts, la Masia de Can Serra ha acollit una nova sessió de grup de la Xarxa Rubí Empresa

La Xarxa Rubí Empresa ja té més d’una trentena d’empreses locals adherides. El projecte, impulsat per l'Oficina de Serveis a l'Empresa (OSE) de l'Ajuntament de Rubí amb el suport de la Diputació de Barcelona i el CIT, ajuda les empreses a ser més innovadores fomentant la seva diferenciació en el mercat a la vegada que treballen els valors corporatius i comparteixen experiències amb altres empreses locals, l'administració pública i la recerca universitària de proximitat. El projecte, que es va posar en marxa el 2014, s'ha consolidat com una bona iniciativa per fomentar el coneixement compartit i l'impuls d'estratègies i actuacions innovadores de les empreses ubicades a Rubí.

La tercera edició del projecte treballarà especialment per impulsar polítiques de recursos humans que alliberin el talent i el compromís de les persones amb la finalitat d'incrementar la satisfacció de les plantilles, a la vegada que es promou la innovació a les organitzacions. Es realitzaran quatre sessions de grup dirigides a les empreses integrants de la Xarxa, sobre temes d'interès vinculats a diferents aspectes de la innovació, situant a les persones al centre de les organitzacions. Aquest dimarts s’ha realitzat la primera d’aquestes sessions al Fòrum de la Masia de Can Serra amb el títol Innovant des de la perspectiva de les persones, on s’ha fet valer la importància de conèixer les tendències del mercat per generar polítiques de recursos humans innovadores i alineades amb els objectius de les organitzacions.

En aquesta tercera edició s'han incorporat 10 noves empreses de diferents sectors d'activitat, que podran beneficiar-se d'un acompanyament individualitzat i un pla estratègic per a la diferenciació i la innovació de la seva organització, així com propostes d'actuacions al voltant de la gestió dels recursos humans.

Les noves empreses que s'han adherit a l'edició 2016 del projecte Xarxa Rubí Empresa són: Andersen Rubinum (alimentació animal), Continental (components d'automoció), Dermofarm (fabricació de cosmètica), Eurofragance (disseny i fabricació de fragàncies), Germans Boada (fabricació d'eines per la construcció), Rubí TV (mitjà de comunicació local), Roche Hermanos (confecció i impressió de film, sacs i borses de plàstic), Ruffini (fundició d'alumini injectat), Scame (venda de material elèctric industrial) i Vicente Torns (investigació i fabricació de productes de coure i alumini).

Les 32 empreses integrants de la Xarxa Rubí Empresa, que s'han incorporat durant aquestes tres edicions, sumen una facturació superior als 400 milions d’euros i donen feina a més de 2.800 persones.