Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

23 alumnes holandesos conviuen aquesta setmana amb estudiants rubinencs L’Institut Duc de Montblanc ha rebut estudiants de la població d’Almere, a Holanda, en una nova edició del programa d’intercanvi del centre educatiu rubinenc https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

23 alumnes holandesos conviuen aquesta setmana amb estudiants rubinencs

L’Institut Duc de Montblanc ha rebut estudiants de la població d’Almere, a Holanda, en una nova edició del programa d’intercanvi del centre educatiu rubinenc

Els estudiants han visitat el consistori / Foto: Localpres.
Els estudiants han visitat el consistori / Foto: Localpres

Alumnes de l'Institut Duc de Montblanc i una vintena d’estudiants holandesos del municipi d’Almere, a Holanda, conviuen a Rubí aquesta setmana gràcies a una nova edició dels intercanvis internacionals que el centre educatiu rubinenc inclou al seu programa acadèmic. Els nois i noies han visitat aquest dilluns el consistori on l’alcaldessa, Ana María Martínez, els ha donat la benvinguda a la ciutat i els ha encoratjat a descobrir i gaudir de Rubí durant la seva estada.

Els nois i noies holandesos han arribat a Rubí aquest dissabte i s’estaran a la ciutat fins el proper dissabte. Durant la seva estada s’allotjaran a les llars dels estudiants rubinencs. El programa d’intercanvi inclou diverses activitats de caràcter acadèmic però també visites a diversos punts de Rubí i de Barcelona amb la intenció de donar a conèixer la cultura i societat local. L’expedició compta també amb dues professores del centre educatiu holandès.

La segona part d’aquest programa d’intercanvi portarà l’alumnat de l’Institut Duc de Montblanc a fer una estada d’una setmana al municipi holandès al març.