Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

“Viaje al cuarto de una madre” i “Superlópez” es podran veure dins el Cicle Gaudí L’Acadèmia del Cinema Català ha anunciat les projeccions que tindran lloc entre els mesos de març i maig al Teatre Municipal La Sala https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

“Viaje al cuarto de una madre” i “Superlópez” es podran veure dins el Cicle Gaudí

L’Acadèmia del Cinema Català ha anunciat les projeccions que tindran lloc entre els mesos de març i maig al Teatre Municipal La Sala

“Viaje al cuarto de una madre” es podrà veure el 12 d’abril.
“Viaje al cuarto de una madre” es podrà veure el 12 d’abril

L’Acadèmia del Cinema Català ha anunciat les properes pel·lícules que es podran veure al Teatre Municipal La Sala dins el Cicle Gaudí. A la projecció d’Entre dos aguas, prevista per a aquest divendres 15 de març, se sumen Viaje al cuarto de una madre i Superlópez, que s’exhibiran el 12 d’abril i el 17 de maig respectivament.

La pel·lícula d’aquest mes, Entre dos aguas, va ser una de les grans triomfadores a la darrera edició dels Premis Gaudí amb un total de set guardons: millor pel·lícula en lengua no catalana, millor direcció (Isaki Lacuesta), millor protagonista masculí (Israel Gómez Romero), millor muntatge (Sergi Dies), millor música original (Kiko Veneno i Raül Refree), millor fotografia (Diego Dussuel) i millor so (Alejandro Castillo i Amanda Villavieja). En aquest drama d’Isaki Lacuesta, els actors Israel Gómez Romero i Francisco José Gómez Romero interpreten l’Isra i el Cheíto, dos germans que han pres camins molt diferents en la vida. Quan tots dos es retroben a l'illa de San Fernando, es renova el record de la mort violenta del seu pare quan eren nens. La necessitat de reprendre les seves vides i reconciliar-se amb ells mateixos els uneix de nou. 

Viaje al cuarto de una madre, que es projectarà a l’abril, és un drama de Celia Rico protagonitzat per Lola Dueñas i Anna Castillo. La Leonor i la seva mare Estrella viuen juntes en un petit poble; es protegeixen i cuiden l’una a l’altra com poden, fins i tot quan s’enfronten a una nova etapa de la vida en què el seu món comú trontolla. Totes dues hauran d’emprendre un nou viatge per deixar de ser mare i filla les vint-i-quatre hores del dia i descobrir qui poden arribar a ser per separat. El llargmetratge arribarà a Rubí avalat pels Premis Gaudí a millor guió (Celia Rico), millor protagonista femenina (Lola Dueñas) i millor actriu secundària (Anna Castillo).

Al maig, li arribarà el torn a una de les pel·lícules espanyoles més taquilleres de 2018: Superlópez. El director Javier Ruiz Caldera adapta a la gran pantalla les aventures del personatge creat per Jan, dotant-les d’uns orígens que s’omitien al còmic. Així, la pel·lícula permet conèixer quan va descobrir els seus poders Superlópez, d’on va treure el seu vestit o per què es va convertir en un heroi. La comèdia va endur-se un Premi Gaudí als millors efectes visuals (Laura Pedro, Lluís Rivera i Ricard Barriga).

Totes les sessions programades tindran lloc a les 21 h.