Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

“El documental del mes” presenta aquest divendres la història d’un jove obsessionat amb els jocs de guerra La pel·lícula “Game over” es podrà veure a la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler a partir de les 19 h https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

“El documental del mes” presenta aquest divendres la història d’un jove obsessionat amb els jocs de guerra

La pel·lícula “Game over” es podrà veure a la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler a partir de les 19 h

Un fotograma de “Game over”.
Un fotograma de “Game over”

Dins el cicle El documental del mes, la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler projectarà aquest divendres a les 19 h la pel·lícula Game over, una coproducció hispano-alemanya que narra la història d’un jove obsessionat amb els jocs de guerra des de ben petit.

Djalal va ser criat com a fill únic d’una família catalana de classe mitjana que li permetia tots els capricis. Abans de començar a caminar, ja tenia tot tipus d’armes de joguina amb què s’entretenia fent de soldat. A mesura que va créixer, els seus jocs es van anar fent més sofisticats, fins al punt que va començar a gravar-se a ell mateix recreant operacions militars i a pujar els vídeos a YouTube, acumulant milers de seguidors.

Seguint els seus somnis bel·licistes fins a l’extrem, Djalal va anar a lluitar a l’Afganistan com a franctirador. Aquesta experiència, però, va suposar-li un desencant, ja que es va adonar que a la guerra no hi havia tanta acció com a les pel·lícules. Quan el jove va tornar a casa, la crisi econòmica havia colpejat la seva família i va haver de trobar el seu propi lloc al món real.

El documental Game Over està dirigit per Alba Sotorra, cineasta i videoartista establerta a Berlín. La pel·lícula va ser guardonada amb el Premi Nou Talent al festival Docs Barcelona.

“El documental del mes”
El documental del mes és una iniciativa que, amb la voluntat d’apropar aquest gènere als espectadors més enllà de les grans capitals, estrena cada mes un documental en una xarxa de 50 sales de tot l’estat i Llatinoamèrica. Es tracta d’una oferta de pel·lícules de qualitat avalada per diversos premis i altres reconeixements internacionals.

Totes les projeccions programades fins a finals d’any a Rubí tenen lloc a la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler, que s’ha convertit en l’emplaçament provisional d’aquesta activitat com a conseqüència de les obres de millora que s’estan fent al Celler. L’entrada és gratuïta.