Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

19 estudiants holandesos conviuen una setmana a llars rubinenques Els nois i noies provenen de la ciutat d’Almere, prop d’Amsterdam, i durant la seva estada a la ciutat tenen previst dur a terme diferents activitats i visites de caire cultural https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

19 estudiants holandesos conviuen una setmana a llars rubinenques

Els nois i noies provenen de la ciutat d’Almere, prop d’Amsterdam, i durant la seva estada a la ciutat tenen previst dur a terme diferents activitats i visites de caire cultural

Els estudiants rubinencs i holandesos han visitat l'ajuntament (Foto: Ajuntament/Localpres).
Els estudiants rubinencs i holandesos han visitat l'ajuntament (Foto: Ajuntament/Localpres)

El programa d’intercanvi d’estudiants del Duc de Montblanc ha portat a la ciutat una delegació d’estudiants del municipi holandes d’Almere. Aquesta visita és la resposta a la que van fer alumnes rubinencs abans de Setmana Santa.

Són 19 nois i noies estudiants de primer de batxillerat que s’estaran a Rubí fins dissabte. Durant l’estada, els joves i els professors que els acompanyen s’allotgen a les llars dels estudiants del Duc de Montblanc. L’objectiu del viatge és l’intercanvi cultural, per això, visitaran els diferents equipaments culturals de la ciutat i realitzaran visites a monuments i museus dels municipis de l’entorn.

Aquest dilluns, els estudiants holandesos i els seus hostes rubinencs han visitat el consistori i han rebut la benvinguda de l’alcaldessa, Ana María Martínez. “Espero que aprofiteu l’estada entre nosaltres i aprengueu tot el que pugueu aquests dies. Per  nosaltres, aquests intercanvis són importants. Ens agrada que ens coneguin fora de Rubí i ens agrada conèixer gent de fora. Tots aprenem i tots hi sortim guanyant”, ha dit Martínez durant la recepció que tingut lloc a la sala de plens.