Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

16 empresàries rubinenques se sumen al projecte Impuls en femení Rubí Empresa ofereix un itinerari formatiu personalitzat, assessorament i seguiment individualitzat dels projectes empresarials de dones que liderin empreses ubicades a la ciutat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

16 empresàries rubinenques se sumen al projecte Impuls en femení

Rubí Empresa ofereix un itinerari formatiu personalitzat, assessorament i seguiment individualitzat dels projectes empresarials de dones que liderin empreses ubicades a la ciutat

Un moment de la primera sessió de la proposta a Can Serra (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres).
Un moment de la primera sessió de la proposta a Can Serra (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

Aquest dilluns, 16 dones empresàries han assistit a la primera sessió del programa de foment de l’emprenedoria entre les dones Impuls en femení, a la sala fòrum de la Masia de Can Serra. La iniciativa, que compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, ofereix un itinerari formatiu personalitzat, assessorament i seguiment individualitzat dels projectes empresarials de dones que liderin empreses ubicades i/o domiciliades a Rubí.

A través d’aquest programa d’assessorament empresarial també es promou la creació de sinergies entre dones emprenedores que puguin fomentar aliances i construir col·lectivament un hub d'emprenedoria femenina a Rubí. Les participants formaran part d’un grup de treball reduït i rebran formació a mida segons les necessitats concretes del seu projecte. El grup de treball les acompanyarà en la implementació de les eines i tècniques requerides per la seva proposta empresarial i podran compartir coneixements i donar visibilitat a la seva feina, entre d’altres.

Impuls en femení es desenvoluparà a través de reunions setmanals dels grups de treball formats per quatre empresàries. El projecte té una durada de tres mesos i, en total, es realitzaran 12 sessions de treball. L’any vinent, es faran quatre reunions més de consolidació de temes per veure com s’estan aplicant els conceptes treballats i les dificultats que es troben, amb l’objectiu de donar continuïtat a la formació.

Objectius de Desenvolupament sostenible