Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

14 espectacles adreçats a tot tipus de públics conformen la nova programació del Teatre Municipal La Sala Laia Marull, Anna Sahun, Joel Joan, Àgata Roca i David Guapo són alguns dels grans noms de la temporada https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

14 espectacles adreçats a tot tipus de públics conformen la nova programació del Teatre Municipal La Sala

Laia Marull, Anna Sahun, Joel Joan, Àgata Roca i David Guapo són alguns dels grans noms de la temporada

D’esquerra a dreta: Àngel Miguel, Ana María Martínez i Moisés Rodríguez (foto: Ajuntament – Localpres) .
D’esquerra a dreta: Àngel Miguel, Ana María Martínez i Moisés Rodríguez (foto: Ajuntament – Localpres)

El proper 28 de setembre arrenca la nova temporada estable al Teatre Municipal La Sala amb un total de 14 espectacles pensats per a diferents públics. A banda de la presència de grans noms de l’escena nacional, com Laia Marull, Anna Sahun, Joel Joan, Àgata Roca o David Guapo, l’oferta cultural de l’equipament segueix fidel a alguns dels eixos principals, com ara la presència d’artistes rubinencs i els espectacles familiars de La Xarxa.

La programació, de la qual ens sentim molt orgullosos, s’ha dissenyat, com sempre, seguint criteris de qualitat i de diversitat de públic”, ha explicat l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez. De fet, un dels objectius que es marca el consistori a l’hora de seleccionar els espectacles de La Sala és poder arribar a diferents tipus d’espectadors: infants, joves, gent gran, amants del teatre clàssic, aficionats a la música i a la dansa... “Volem que tothom se senti interpel·lat per aquesta programació i esperem que el fet d’acostar la cultura al conjunt de la ciutadania permeti despertar l’interès de nous públics”.

Per la seva banda, el regidor de Promoció i Dinamització Cultural, Moisés Rodríguez Cantón, ha subratllat que “La Sala torna a posar de gala una programació excel·lent, amb un treball tècnic molt curós, que té totes les garanties per tornar a omplir el teatre”.

Una quinzena de propostes per a diferents públics
Aquesta primera part de la temporada, que finalitzarà al gener de 2020, inclou un total de 14 espectacles: deu de teatre, dos de música, un de dansa i un altre d’humor.

El muntatge que obrirà la temporada el 28 de setembre serà La tendresa, una coproducció de T de Teatre i Dagoll Dagom guardonada amb el Premi Max 2019 al millor espectacle teatral.

Una altra obra multipremiada ─en aquest cas amb quatre premis Butaca─ que passarà per l’equipament rubinenc serà AKA, Also known as, de la companyia Sala Flyhard (27 d’octubre). “Aquest muntatge, que es farà Entre bambolines, està pensat per atraure un públic més jove”, ha comentat l’alcaldessa.

Com en anys anteriors, també desfilaran per La Sala noms importants del teatre nacional. Un d’ells és el de Laia Marull, que serà a Rubí per protagonitzar Mariana Pineda, de Federico García Lorca (1 de desembre).

Joel Joan també vindrà a la ciutat, ell per partida doble: com a director de Nenes i nens, una obra que inicia la seva gira a Rubí i que està protagonitzada per un altre nom destacat, Anna Sahun (5 d’octubre), i com a actor a Escape room, juntament amb Àgata Roca (16 de novembre).

L’humor tampoc faltarà en aquesta nova temporada gràcies al monologuista David Guapo, que interpretarà #quenonosfrunjanlafiesta2 (2 de novembre).

El regidor de Promoció i Dinamització Cultural ha afegit que “sempre intentem que una part de la programació tingui una vinculació directa amb Rubí”, ja sigui perquè hi participen rubinencs o persones que desenvolupen la seva tasca professional o artística a la ciutat. En aquesta temporada, seguint la tradició, els i les rubinenques tornaran a comptar amb l’espectacle Poemes de Nadal, organitzat per Òmnium (21 de desembre). A més, el 26 de gener podran gaudir de l’espectacle poètico-musical 24 te quieros para un amor, amb l’escriptor rubinenc Javier Gil i els músics Pemi Rovirosa, Jofre Bardagí i Irene Sansalvadó.

Un altre eix important de la programació que ha destacat Rodríguez són els espectacles familiars que organitza La Xarxa. Propostes de molta qualitat i a un preu molt assequible que se sumen a la resta de programació infantil que es pot gaudir als diferents equipaments culturals de la ciutat (Ateneu, MMUC i El Celler). Entre aquests espectacles familiars, s’han programat grans èxits com El monstre de colors (6 d’octubre), l’adaptació teatral del famós llibre d’Anna Llenas que ajuda els més petits a connectar amb les seves emocions. Tampoc hi faltarà, també de la mà de La Xarxa, la Marató de contes (15 de desembre) i l’espectacle familiar L’aventura d’avorrir-se (17 de novembre). Al gener hi haurà un quart muntatge infantil, encara pendent de confirmar.

Completen la programació el Ballet de Moscú, que tornarà a La Sala el 24 de novembre per interpretar El llac dels cignes, de Txaikovski; i el Festival de valsos i danses de l’Orquestra Simfònica del Vallès, que després d’un parell d’anys de programar-se en altres dates, en aquesta ocasió tornarà a tenir lloc el 30 de desembre.

Les entrades, algunes de les quals ja són a la venda, es podran adquirir a les taquilles de La Sala (dijous i divendres a la tarda) i al web de Ticketea.