Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

XX Curs de cooperació i solidaritat internacional Sebastià Colomer i Torrella Emergència climàtica, accions i alternatives https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

XX Curs de cooperació i solidaritat internacional Sebastià Colomer i Torrella

Activitat suggerida

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Emergència climàtica, accions i alternatives
.

Després d’aprofundir en les conseqüències socials del canvi climàtic durant el curs de l’any passat, enguany li donarem continuïtat buscant accions i alternatives per encarar aquesta situació. Durant aquest curs, aprendrem a valorar el decreixement com a oportunitat en l’emergència climàtica de la mà de diferents ponents experts en diferents àrees de la temàtica. Abordarem les alternatives des de diferents perspectives; recorrerem les polítiques dels governs i els compromisos de les corporacions que lluiten contra el canvi climàtic veient les possibilitats i desemmascarant els enganys. També remarcarem el paper que tenen els exèrcits en el context de crisi climàtica.

Com sempre, intentarem no quedar-nos només en la descripció dels fets sinó també informar i aportar formes de lluita per fer-hi front. Per això, en la taula rodona del diumenge al matí, tres activistes de diferents entitats ens parlaran de què pot fer (i de què està fent ja) la societat enfront de l’emergència climàtica.

Es recomana inscripció prèvia: Enviar nom, cognoms, telèfon i e-mail a: info@rubisolidari.org www.rubisolidari.org Tel. 93 588 86 43 @RubiSolidari

L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.

Fitxers relacionats

Etiquetes