Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Miràbel Cicle d'Arrel, edició d'estiu https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Miràbel

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Cicle d'Arrel, edició d'estiu
.

Música tradicional Occitana

El cicle d’Arrel és una oportunitat per aproximar-se a les músiques tradicionals d’arreu del món. A més dels concerts mensuals a la Sala Noble en temporada de primavera i tardor, inclou l'edició d'estiu: tres concerts que tindran lloc al jardinet de l'Ateneu, també de música d'arrel, però en aquest cas per fer ballar el públic assistent.

Un bon dia va arribar a Sabadell un noi que havia viscut un grapat d'anys a Occitània i que s'havia nodrit de la llengua i les tradicions d'aquella zona. Durant el seu pas per Sabadell va trobar uns músics amb qui compartir totes aquestes músiques que portava dins seu. És així com va néixer Mirabèl i com continua actualment, un grup vallesà que pretén mostrar al públic allò que en Rafèu ens va ensenyar: part de la diversitat musical d'Occitània a través de les cançons i les danses, des de les tonades més tradicionals fins a les cançons d'autor que hi han deixat marca.

Mirabèl és una sèrie de diferents projectes, que s’adapten tant a l’escenari com al carrer, que van des de la dansa fins a la música per escoltar, de la diversió a la divulgació del fet occità.

En aquesta primera sessió tindrem un taller de dansa previ al concert, a les 18 h. Tot seguit tindrà lloc l’actuació, a les 19 h.

  • Pol Aumedes Morell, veu i acordió diatònic
  • Ermengol Marcos Forniol, violí i veu
  • Joan Codina Vila; pifre, pandereta i veu