Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

VOC – Festival Òmnium de Curtmetratges Projecte d'Òmnium Cultural per d’estimular la producció de curtmetratges en català https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

VOC – Festival Òmnium de Curtmetratges

Activitat suggerida

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Projecte d'Òmnium Cultural per d’estimular la producció de curtmetratges en català
.

El divendres 23 de febrer Rubí torna a acollir el VOC, el Festival Òmnium de Curtmetratges al Teatre Municipal La Sala. La projecció tindrà lloc a les 19 h i es podrà veure la sessió II Una mena de joc (85 min), formada per 6 curtmetratges: 2 documents i 4 ficcions. La sessió I es podrà veure a altres sales del territori o a Filmin i a 3Cat.

Com cada any, durant les sessions es podrà votar el millor curtmetratge. Els més votats s’emportaran el premi del públic al millor curtmetratge de ficció i el premi del públic al millor curtmetratge documental.

L’accés és gratuït però cal inscripció prèvia a voc.cat/sessions.

El VOC – Festival Òmnium de Curtmetratges és un projecte impulsat per Òmnium Cultural amb la finalitat d’estimular la producció de curtmetratges de qualitat en català, contribuir a la seva difusió i ampliar-ne el públic. És un festival únic perquè arriba a més de 90 sales d’arreu dels Països Catalans simultàniament durant els mesos de febrer i març. Els curtmetratges seleccionats fan valer la qualitat per sobre de la quantitat. Les obres representen una mostra de la qualitat, diversitat i risc de la creació cinematogràfica en català en el format del curtmetratge, de tota mena d’hibridacions de gènere, posant especial atenció en el talent emergent.

Posem el format del curtmetratge al centre, sovint malentès com el germà menor del llargmetratge. I així, reivindiquem la seva virtut de síntesi narrativa i canviar-ne la percepció que en té el públic per entendre’l com un format competitiu més. El VOC – Festival Òmnium de Curtmetratges reconeix el valor de les obres que el protagonitzen i la feina que fan els seus creadors. Per això atorga generosos premis i quotes en concepte de drets d’autor per la selecció en cada edició. Per això el VOC és un festival exemplar.

Més informació a voc.cat.

L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.

Imatges relacionades

VOC - Rubí 2024 IG.png
VOC - Rubí 2024 IG.png

Etiquetes