Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Genís, el castell oblidat Visita guiada al jaciment del Castell de Sant Genís https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Sant Genís, el castell oblidat

Activitat suggerida

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Visita guiada al jaciment del Castell de Sant Genís
.

A partir de la recuperació cristiana, tot el territori de Rubí es va anar repoblant ràpidament. El riu Llobregat es va convertir durant dos segles en la frontera dels regnes cristians al nord i els musulmans al sud. Rubí, per tant, era també territori de frontera. Per tal de controlar la zona, es van construir castells com el de Sant Genís. Seniofred de Rivo Rubeo va fer una donació per construir el primer castell de la nostra ciutat i una petita capella. Però, què va passar perquè dos segles després, Berenguer de Rubí decidís construir un nou castell?

A partir de les dades de les excavacions arqueològiques dels anys 90, farem un viatge en el temps per descobrir la història i característiques del Castell de Sant Genís i la seva ermita, interpretant les pedres que encara avui en dia es poden veure.

L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.

Imatges relacionades

Cartell Primavera24.jpg
Cartell Primavera24.jpg

Etiquetes