Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Visita guiada "Els indianos" Visita guiada a les torres modernistes de la Plana de Can Bertran de Rubí https://www.rubi.cat/ca/actualitat/agenda/visita-guiada-els-indianos-23-10-2021/@@images/image/preview

Visita guiada "Els indianos"

Activitat suggerida
Visita guiada a les torres modernistes de la Plana de Can Bertran de Rubí

Imatges relacionades

Indianos.JPG
Indianos.JPG

Etiquetes

.

La Plana de Can Bertran es va convertir a principis del segle XX en una zona residencial de Rubí on es van edificar una sèrie de cases i torres noucentistes i modernistes. Els seus propietaris eren principalment indians, és a dir, rubinencs que van fer fortuna a Amèrica i que van tornar a casa.

Aquesta visita permet conèixer la història i les cases d'aquells rubinencs que van deixar tan preuat llegat arquitectònic a la ciutat.

Cal inscriure's prèviament a través de la web https://www.rubiguiem.com/particulars, enviant un correu electrònic a info@rubiguiem.com o trucant al 620 56 53 21. 

L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.