Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Vida a la Vila de Rubí [Art – Pagesia – Indústria] Una mirada a la pagesia passada i actual, a les masies i a la indústria tèxtil històrica de Rubí https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Vida a la Vila de Rubí [Art – Pagesia – Indústria]

Activitat suggerida

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Una mirada a la pagesia passada i actual, a les masies i a la indústria tèxtil històrica de Rubí
.

Durant tot el mes d'octubre, al vestíbul de la Biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí, podreu gaudir de l'exposició Vida a la Vila de Rubí [Art – Pagesia – Indústria], organitzada per l'Associació Sant Galderic de Rubi dins del programa de la Fira de Sant Galderic.

Una mirada a la pagesia passada i actual, a les masies i a la indústria tèxtil històrica de Rubí, on el cotó era la matèria primera.

El nostre més sincer agraïment al personal de la Biblioteca per la seva ajuda en el muntatge i a les col·laboracions de les masies Can Balasch, Can Ramoneda i Can Xercavins, a la Bodega Rosàs, al Museu Municipal Castell de Rubí, al Centre d'Estudis Rubinencs, al Grup de Col·laboradors del Museu de Rubí, a Pilar Girbes (Cotó del Delta), a Màrius Torrentó ─el "Pagès de Rubí"─, a EcoBodum Rubí, a Teixits i Retalls El Imán en Barcelona i a les famílies Sanuy- Lumbreras, Casas-Vallhonrat. Pintures de masies de les artistes Isabel Gallart i Guadalupe Villaret. 

L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.

Etiquetes