Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Taller d'espelmes Activitat per a famílies amb infants de 3 a 12 anys https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Taller d'espelmes

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Activitat per a famílies amb infants de 3 a 12 anys
.

Elaborar espelmes és una tradició que es remunta a molts anys enrere. Des de l’antiguitat s’han fet de moltes maneres i amb diferents ingredients, des de greixos animals, fins a tota mena de ceres vegetals o animals.

Actualment, és un objecte que està molt industrialitzat i s’utilitzen materials que són derivats del petroli, com la parafina. Per això, avui en dia no és tan comú que les persones elaborin les seves pròpies espelmes de manera artesanal i amb productes saludables i naturals.

Aquest taller permetrà als i les participants endinsar-se per conèixer el món de les espelmes i, a la vegada, aprendre les diferents tècniques per crear-les. Els infants, un cop finalitzada la sessió, podran emportar-se la seva espelma. 

L’activitat és gratuïta però l’aforament és limitat. Es demana puntualitat. Per als tallers es recomana portar roba còmoda. Els infants han d’anar acompanyats en tot moment d’una persona adulta. El Celler es reserva el dret de cancel·lar alguna sessió si no s’arriba a un nombre mínim d’assistència.

Cal fer inscripció prèvia trucant al Museu Municipal (MMUC): 93 588 75 74.

Proposta inclosa al carnet Rubí 360: Competència Arts Cultura i Disseny.