Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Taller: Curem les olives! Activitat per a famílies amb infants de 4 a 12 anys https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Taller: Curem les olives!

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Activitat per a famílies amb infants de 4 a 12 anys
.

Aquest taller ofereix l’oportunitat de tocar i experimentar amb les olives, un dels cultius tradicionals de la terra. Ens endinsem en el món de les olives per entendre d’on surten, com es cullen i com es curen, per poder-les menjar, i com s’elabora l’oli!

En aquest taller pràctic s’experimenta amb les olives i l’olivada, per entendre com s’elabora un producte quotidià molt característic de la nostra cuina mediterrània, l’oli d’oliva.

D’una banda, els infants podran posar-se a la pell de les famílies benestants i dels masovers i masoveres del segle XVI de les masies tradicionals de la zona del Vallès, hi haurà la possibilitat de fer-se fotografies vestits d’època. De l’altra, hi haurà un altre racó on, mitjançant targetes i fotografies, es descobrirà com ha anat canviant el paisatge de la zona, fins a arribar a l’actualitat.

L’activitat és gratuïta però l’aforament és limitat. Es demana puntualitat. Per als tallers es recomana portar roba còmoda. Els infants han d’anar acompanyats en tot moment d’una persona adulta. El Celler es reserva el dret de cancel·lar alguna sessió si no s’arriba a un nombre mínim d’assistència.

Cal fer inscripció prèvia trucant al Museu Municipal (MMUC): 93 588 75 74.

Proposta inclosa al carnet Rubí 360: Competència Comunitat i participació