Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sopar Estellés Sopar, poesia i música per recordar el poeta Estellés https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Sopar Estellés

Activitat suggerida

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Sopar, poesia i música per recordar el poeta Estellés
.

Cada tardor es recorda la figura del poeta Vicent Andrés Estellés a través de la Festa Estellés.

El Sopar Estellés combina poesia i gastronomia en un ambient festiu i popular, el marc més adient per recordar el poeta de Burjassot. Enguany tornem a repetir el Sopar Estellés a Rubí i esperem que ens hi puguis acompanyar!

Se celebrarà el dimecres 18 d’octubre a les 20 h al Restaurant del Gall (c. Xercavins, 8) i inclourà el sopar, amb alguns elements de la gastronomia valenciana, micro obert per a tothom que vulgui sortir a llegir algun poema d’Estellés, i l’actuació de la cantautora valenciana Xiomara Abello.

El sopar té un preu de 20 € i per assistir-hi cal fer el pagament i inscriure-s’hi prèviament a: https://form.jotform.com/232692588445368

L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.

Imatges relacionades

Sopar Estellés Rubí 2023 - A3.png
Sopar Estellés Rubí 2023 - A3.png

Etiquetes