Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sopar Estellés Gastronomia, música i poesia al primer Sopar Estellés a Rubí https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Sopar Estellés

Activitat suggerida

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Gastronomia, música i poesia al primer Sopar Estellés a Rubí
.

Cada setembre es recorda la figura del poeta Vicent Andrés Estellés a través de la Festa Estellés, habitualment en format sopar, inspirada en els burns supper (festa on els escocesos recorden el poeta Robert Burns). El Sopar Estellés combina poesia i gastronomia en un ambient festiu i popular, el marc més adient per recordar el poeta de Burjassot.

Des de l’any 2010, diverses poblacions tant al País Valencià com al Principat o les Illes Balears celebren al llarg del mes de setembre les seves trobades d’homenatge al poeta. L’any passat Òmnium Rubí va celebrar la Festa Estellés amb un acte poeticomusical i enguany serà el primer any que faci el Sopar Estellés a Rubí.

Se celebrarà el dimecres 21 de setembre a les 20 h al Restaurant del Gall (c. Xercanvis, 8) i inclourà el sopar, amb alguns elements de la gastronomia valenciana, micro obert a tothom que vulgui sortir a llegir algun poema d’Estellés, i l’actuació del cantautor valencià Andreu Valor.

El sopar té un preu de 18 € i per assistir-hi cal fer el pagament i inscriure-s’hi prèviament a omnium.cat/rubi. Les inscripcions estaran obertes fins al diumenge 18 de setembre.

Andreu Valor i Insa (Cocentaina [El Comtat], 1978) és un cantautor valencià compromès amb la vida, amb la dignitat col·lectiva i amb la llibertat. Arrelat a la terra que xafa, canta i s’expressa per aportar una altra opció de vida, lluny del capitalisme. Aprenent de les emocions. Continua defensant unes lletres, un desig poètic i contundent, que des de la prudència defensen la humanitat, el respecte, la terra, la llengua, la cultura i integren a les persones. Porta des de 2007 en solitari, havent editat ja nou discs, el darrer, Un nou món. L’anterior treball, Insurrecte, va ser guardonat com a millor disc de cançó d’autor i millor gira per l’Institut Valencià de Cultura.

L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.

Imatges relacionades

Etiquetes