Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Reptes de l’economia circular Cicle de conferències de l'Aula d'Extensió Universitària de Rubí https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Reptes de l’economia circular

Activitat suggerida

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Cicle de conferències de l'Aula d'Extensió Universitària de Rubí
.

Economia Circular i Tecnologia: La necessària parella per assolir els ODS. Encara que l’economia circular és una forma molt més sostenible i conscient de consum que les formes tradicionals, no es refereix a un concepte nou, sinó a una forma de consum que en èpoques passades no va ser una opció sinó una necessitat. Llavors, quins són els motius pels quals ara aquesta forma de consum s’està popularitzant de forma massiva? Un dels principals factors a aquesta popularització han sigut els avenços tecnològics que s’han donat durant en els últims anys com poden ser les millores evidents en la connectivitat, telèfons intel·ligents o el desenvolupament del internet de les coses.

En aquesta xerrada, es planteja quina relació existeix entre l’economia circular i la tecnologia i per què aquesta parella és tan necessària en l’objectiu per assolir els ODS.

Jordi Verdú és rubinenc, professor del departament de Telecomunicacions i Enginyeria de Sistemes de la UAB, i director del Centre de Recerca en Emprenedoria i Innovació Social. Després de finalitzar la seva tesi doctoral, en Jordi Verdú ha desenvolupat la seva carrera investigadora en institucions com l’European Spallation Source, o la Universitat Politècnica Federal de Laussane. Part de la seva activitat dels últims anys s’ha centrat en el desenvolupament de programes formatius combinant disciplines tant diferents com l’economia circular i la tecnologia.

L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.

Etiquetes